2777
2789
عنوان

اینایی که لیزر کردن بیان

77 بازدید | 7 پست

لیزر زیر بغل و بکینی درد داره؟؟

و اینکه آیا تیرگیش از بین میره؟اخه از من سیاهه سیاهه نمیدونم چیکار کنم دیگه خسته شدم

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

شدید درد داره من سال هاست ک میرم و چندین دستگاه هم امتحان کردم دستگاه الکس میرم شاتی دردناکه حتی با اینک الان ۹۰ درصد موها از بین رفته بازم درد داره …و اینک برای منم شدیدااااا سیاه بود شدید هااا ولی خیلی بهتر شد تز ۱۰۰ درصد قشنگ ۵۰درصد درست شد رنگ پوستن 

درد ک ار داره

و چند درجه روشن میشه ن خیلیییی ولی خودت متوجه تغییر رنگ میشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پزشک هستم 

درد بستگی به پوست و مو و سطح تحمل درد و دستگاه شما داره 

تیرگی بهتر میشه اما رفع نمیشه 

علت اصلی تیرگی سلول های مرده و خشکی هست بعد شیو از نمک بدن استفاده کنید و بعد حمام از لوسیون 

دعا کنید برام🩷 

شدید درد داره من سال هاست ک میرم و چندین دستگاه هم امتحان کردم دستگاه الکس میرم شاتی دردناکه حتی با ...

خب خداروشکر 

یعنی دردش قابل تحمل نیست ؟؟

من پزشک هستم درد بستگی به پوست و مو و سطح تحمل درد و دستگاه شما داره تیرگی بهتر میشه اما رفع نمیشه ع ...

آهان ممنونم از لطفتون 

من اصلا ژیلت و اینا نمی‌زنم ولی خیلی تیره است اعصابمو دیگه خورد کرده دیگه نمیتونم چیکار کنم

آهان ممنونم از لطفتون من اصلا ژیلت و اینا نمی‌زنم ولی خیلی تیره است اعصابمو دیگه خورد کرده دیگه نمیت ...

خواهش می کنم

کربوکسی تراپی راه حل نهایی هستش 

دعا کنید برام🩷