2777
2789

دورازجون

بیشتر روی سخنم با مادراس

باخودتون میگین بچه م چی میشه؟

اگ‌من نباشم

به نظرتون همسرتون می تونه یه زندگی خوب و نرمال برا فرزندتون اوکی کنه؟

در نبود شما

یا اختلال به وجود میاد تو زندگیشون

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش فکر میکنم غمگین میشم ولی چون دور و اطرافیانم دیدم این موردا میدونم همشون به زندگی عادیشون برمیگردن چیزی عوض نمیشه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
انتظار داری اختلالی پیش نیاد؟

به شخصه  دوس دارم اختلال پیش نیاد چون به هر حال اونا باید زندگی کنن

ولی نمیشه حداقل تا چهار پنج ماه فک نکنم اوکی شن

اره همش فکر میکنم من بمیرم بچم چی میشه😢میگم کاش تو سنی بمیرم که رو پای خودش وایساده باشه مستقل شده ...

دقیقا هرچند بچه ۵۰ سالشم باشه بازم مادر نگرانش هست به نظرم حتی مرگم باعث نمیشه که مادر برای بچه اش نگران نباشه دعا نکنه 

من خیلی بهش فکر می کنم اگر بمیرم چه بلایی سرش میاد 

دوراز جون همتون باشه 

ولی واقعیت اینه یکی ازاین روزای تقویم که الان برامون خیلی عادیه یه روزی سالمرگمون میشه به همین سادگی 

دیگه بقیش واقعا برام مهم نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من فک میکنم به این قضیه و میگم خوبه که خدا بهم بچه نداده چون اینطوری فقط چند نفر برام یه سالی گریه میکنن بعدشم فراموش میشم کسی ضربه نمیخوره

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
دقیقا هرچند بچه ۵۰ سالشم باشه بازم مادر نگرانش هست به نظرم حتی مرگم باعث نمیشه که مادر برای بچه اش ن ...

ایشالا شما و همه مادرها همیشه سایتون بالای سر بچتون باشه و سلامتی عاقبت بخیری و خوشیش رو ببینید🙏🌹

بهش فکر میکنم غمگین میشم ولی چون دور و اطرافیانم دیدم این موردا میدونم همشون به زندگی عادیشون برمیگر ...

آفرین

عروس خالم دو هفته بعد مرگ همسرش که یهوویی هم مرد تصادف

خیلی عادی شد قشنگ استوری و اینا 

اصلا انگار اتفاقی نیوفتاده

دوتا بچه داشت پسر ده ساله و یک ساله

ینی مردام همینن