2777
2789
عنوان

تا حالا شده به مرگ تون فک کنین به نبودنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 23 پست

قبلا خیلی بهش فکر میکردم بچم پدر خوبی نداره ولی میدونم خواهرام مثل خودم بهش میرسن ،ولی دوتا خواهرم همراه بچم دق میکنن ولی خودم راحت میشم اصلا از مرگ نمیترسم بلاخره مرگ حقه ،تنها عدالت خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرینعروس خالم دو هفته بعد مرگ همسرش که یهوویی هم مرد تصادفخیلی عادی شد قشنگ استوری و اینا اصلا انگا ...

قضاوت نکن تو از دلش خبر نداری شاید اون با استوری گذاشتن ذهنش آروم میشه عکس العمل آدمها تو اینمورد فرق میکنه یکی کلا گوشی رو میذاره کنار یکی همش استوری و شاید دنبال همدردیه

من بارها فکر کردم 

خیلی هم دوست دارم اتفاق بیفته، حتی به سنگ قبرم به شعری که دوست دارم روی سنگ قبرم بنویسن و ....

اما همیشه غصه میخورم که پدرم و خانواده م داغون میشن 

اما خدا می‌دونه خیلی دوست دارم بمیرم 

بله زیاد

چیزی هست که رقم میخوره دیر یا زود.

یاد گرفتم جبرهای زندگی را بپذیرم و زودتر هم خودم را به خاطرش ناراحت نکنم.در لحظه زندگی میکنم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

قضاوت نکن تو از دلش خبر نداری شاید اون با استوری گذاشتن ذهنش آروم میشه عکس العمل آدمها تو اینمورد فر ...

استوری های دوری از همسر نمیزاره که

مثلا قهوه میزاره زیرش متن امید به زندگی

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
استوری های دوری از همسر نمیزاره کهمثلا قهوه میزاره زیرش متن امید به زندگی

نمیدونم ولی خب درسته که مرگ پایان زندگی نیست ولی عده خیییلی کمی هستن که اونقدر قوی باشن که اینو تو عمل نشون بدن آدمی میشناسم واقعا اعتقاداتش قویه و زیاد برای مرده ها گریه نمیکنه حالا نمیدونم شاید این خانم هم اینجور باشه یا شاید نباشه اون بنده خدا شاید مکانیسم دفاعیش اینه بزنه به بیخیالی 

معلومه که اختلال به وجود میاد، به خاطر همین تا بچه هام سی سالشون نشه اصلا دوست ندارم بمیرم ،بعد اینکه سی سالشون شد راحت میتونم بمیرم 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده