2777
2789
عنوان

سقط جنین با قرص متیل

937 بازدید | 31 پست

سلام

من ۹هفته بودم که افتادم به لکه بینی و خونریزی رفتم سونو گفتن جنین افتاده ولی ساک سر جاشه

و اینم تا شب میفته

رفتم پیشه دکترم فقط بهم داکسی ساکلین و مترومیندازول داد و گفت جوشوندنی بخور تا دفع شه البته اینارو برگه سونو منشی برد پیشه دکتر و اون بهم گفت

اومدم خونه بعد ۵ روز چند باری دردم مثه درد زایمان با ریتم بود بعدش لخته های خیلی بزرگ دفع کردم اینقدر حالم بد شد که رفتم سونو

خدایا خودت مواظبش باش

گفت ساک هنوز هست ولی قسمت تحتانی رحمه 

من دکترم مرکز استانه شهر خودمون رفتم دکتر بهم گفت بیا اگه توی دهانه رحمت بود میکشمش بیرون که چرات نکردم

خدایا خودت مواظبش باش

رفتم دکتر خودم با کلی جر و بحث بهم گفت چرا قرصتو نخوردی که دفع شه حالا برو بیمارستان واسه کورتاژ

تازه فهمیدم دکتر اصلا بهم قرص نداده واسه دفع یادش رفته بود

خدایا خودت مواظبش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانت نمیخوره به مطلبت  قرص متیل را کی بهت داد ؟

دکترم 

دیشب بهم داد هر ۸ ساعت بخورم از طرفی نمیخوام برم واسه کورتاژ 

میترسم با قرصم دفع نشه

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم من پزشک هستم اگر شیاف میزوپروستول به صورت خوراکی ۴۰۰ گرم مصرف بشه بهتر و راحتتره.البته الان فک ...

واسه ۵ روز پیشه 

شنبه من افتادم به خونریزی 

دیشب تازه دکترم بهم قرص متیل داده

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم من پزشک هستم اگر شیاف میزوپروستول به صورت خوراکی ۴۰۰ گرم مصرف بشه بهتر و راحتتره.البته الان فک ...

سلام دکتر جان من از شما ی سوال دارم میشه اینجا مطرح کنم؟

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد....