2777
2789
عنوان

دخترا بیایین

169 بازدید | 19 پست

حس میکنم توی محیط دخترایی ازم خوششون میاد ولی چرا هیشکی نمیاد جلو ک منم ی پشنهاد آشنایی بدم😐😅ی بار دوتاشون با پیج فیک چک ام میکردن با ی ترفندی پیداشون کردم.من الان چیکا بکنم!

پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو باید نزدیک کنی یه مدتی هم صحبت بشید خب یه درصد خیلی کم پسرا مثلا قابلیت اینو دارند همون لحظه ...

رفتم پیج ی دختری خوشم اومد پیدا کردم از شخصیت اش تعریف کردم ولی بعد ک گفتم کیه ام خودش و گرفت انگار منتظر بود پشت اون اکانت فیک ام ک پیام دادمش یکی دیگه باشه😐

رفتم پیج ی دختری خوشم اومد پیدا کردم از شخصیت اش تعریف کردم ولی بعد ک گفتم کیه ام خودش و گرفت انگار ...

خب ببین واقعیت اینه مردها یا آلفا هستند یا نیستند اگه آلفا نباشی دخترا نهایتاً خوششان بیاد یه چکی میکنند و می‌روند شما اولاً که احتمالاً خارج از لیگ خودت انتخاب می‌کنی سعی کن مثلاً سراغ دخترهای معمولی تر بری نه اونا که همینجوری واسشون خواهان زیاده ثانیاً خودت رو تو زمان اثبات کنی که دوست داری حامی هستی پشتیبان هستی نه اینکه بری جلو و پیشنهاد بدی

ن مشتی خیلی تنهایی چشیدم هرچند آدم ها الان سمی شدنه دور بودن ازشون خیلی ب سودمونه تا بودن کنارشون

الان برو تو رابطه 

طرف بهت خیانت کنه 

خوبه؟؟!

الان ن دخترامون ادم هستن ن پسرامون البته بلانسبت بعضی از دخترا و پسرا

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم  

الان برو تو رابطه طرف بهت خیانت کنه خوبه؟؟!الان ن دخترامون ادم هستن ن پسرامون البته بلانسبت بعضی از ...

من تجربه تلخ و داشتم و دیگه بعد اون اتفاق حالم خوب نشد ۲و۳ساله از لحاظ روحی اذیتم 

من تجربه تلخ و داشتم و دیگه بعد اون اتفاق حالم خوب نشد ۲و۳ساله از لحاظ روحی اذیتم

خب داداش ول کن

نمیترسی خدایی از رابطه دوباره

دلم میخواد زندگیمو بدم دست یکی بگم اینو یه دقیقه میگیری؟ بعد فرار کنم