2777
2789

خیلی بستگی به خودت داره

من درباره اش کلی تحقیق کردم

هرسال قانون هاش عوض میشه

امسال شنیدم همه رشته ها مجاز بودن

شاید سال بعد نباشه ولی

کلا درساش پزشکی محوره اگه علاقه داشته باشی خوبه نسبت به کنکور که درسای بی ربط و خشک تری داره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بستگی به خودت دارهمن درباره اش کلی تحقیق کردمهرسال قانون هاش عوض میشهامسال شنیدم همه رشته ها مج ...

من خودم به این علت که همه رشته هارو مجاز کرده مشتاق شدم

اما خب وقتی نیست

برج ۸ازمونشه

مگه با روانشناسی هم میشه؟ من فکر میکنم فقط با رشته های کارشناسی علوم پزشکی قابل شرکت باشه

توصیه نمیکنم

منابع بسیار دشوار داره

ازمون زبان باید شرکت میکردی! ( فک کنم وقتش داره تموم میشه یا شده)

من که کارشناسیم از رشته های پیراپزشکیه برام سخته چه برسه به شما که رشته غیر علوم پزشکی خوندی

کنکور راحت ترع بنظرم

مخصوصا الان که ظرفیتا خیلی زیاده

کاربر قدیمی نی نی سایت هستم! 🌿🥹

من خودم به این علت که همه رشته هارو مجاز کرده مشتاق شدماما خب وقتی نیستبرج ۸ازمونشه

اره مدرک زبان دارین؟چون باید داشته باشی و واقعا فکر نکنم برسی تا اون موقع نمره خوبی بیاری

ولی بازم بخون و آماده باش شاید سال دیگه بازم همینجوری شد

واقعا نمی‌دونم کنکورم متاسفانه نهایی‌اش یکم اذیت کننده شده هم باید برای کنکور بخونی هم نهایی خلاصه ب ...

آره ولی ظرفیت کنکور با اون قابل مقایسه نیست 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

منم دارم روانشناسـی میخونـم. 

اولویت اولم مهاجرتـه اگر نتونستـم آزمون لیسانس ب پزشکی. 

شنیدم لیسانس ب پزشکی از کنکور سراسری راحتترـه ولی ظرفیت خیلی پایینِ.الانم دیگه شرایط سنـی ب کل برداشته شده. 

اره مدرک زبان دارین؟چون باید داشته باشی و واقعا فکر نکنم برسی تا اون موقع نمره خوبی بیاریولی بازم بخ ...

مدرک زبان ندارم اما خب تا حدودی زبانم خوبه و مطمئنم روش وقت بزارم میتونم به نتیجه برسم

آره خودمم نظرم به امسال نیست انشالله سال بعدم همین رویه باشه تا بتونم بخونم

فردا جزوات دکتررحیمی سفارش میدم جزوات چاپی۷میلیون تستاشم ۷میلیونه اما من تستاشو گفتم پس دی آف بگیرم۲۵۰۰میلیون

مدرک زبان ندارم اما خب تا حدودی زبانم خوبه و مطمئنم روش وقت بزارم میتونم به نتیجه برسمآره خودمم نظرم ...

اها اینقدر مطمئنی😅خوبه پس تا جزوه گرفتن هم رفتی پس شروع کن

آره آماده باش یهو دیدی سال بعد همین بود

زبانم کار کن چون آزمون ها آزمون راحتی نیست موفق باشی

منم دارم روانشناسـی میخونـم. اولویت اولم مهاجرتـه اگر نتونستـم آزمون لیسانس ب پزشکی. شنیدم لیسانس ب ...

مهاجرت پروسه طولانی و فرسایشی داره کلی باید زمان بزاری

آره منم شنیدم میگن راحتتره اما خب ظرفیت‌اش کمه بازم بستگی به تلاش داره 

تنها خوبیش اینه افراد کمی دنبال ثبت نامش هستن

اها اینقدر مطمئنی😅خوبه پس تا جزوه گرفتن هم رفتی پس شروع کنآره آماده باش یهو دیدی سال بعد همین بودزب ...

حالا خوبیش اینه برای آزمون زبانشم کلی جزوه و... هست اونو میشه یه جور هندل کرد

اما این آزمونها یکم سخته همش میگن نکنه پولارو الکی حروم کنم یا اگه هزینه کنم برای کنکور بهتره خلاصه تو دوراهی موندم 

بستگی داره به هدفت. اگه میخوای پزشکی بخونی، بهتره از کنکور تجربی بری. ولی اگه به روانشناسی علاقه داری، باید دنبال مسیر روانشناسی باشی. هرکدوم مسیر خودش رو داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

حالا خوبیش اینه برای آزمون زبانشم کلی جزوه و... هست اونو میشه یه جور هندل کرداما این آزمونها یکم سخت ...

اره باید فکراتو بکنی دیگه 

شباهتش به پزشکی به نظرم باعث میشه از کنکور قابل تحمل تر بنظر بیاد