2777
2789

؟؟ 😔 میخوام فیبروممو عمل کنم شما خانمها جراحی داشتید شکمتون برش زدن بخیه کردن جاش مونده؟

حالا نمبدونم اینم عملش مثل سزارینه یا نه ولی در هرصورت قراره جراحی بشه شکمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم کیست عمل کردم لاپاراسکوپی، هم یک سال و نیم بعدش سزارین شدم.

جای عمل لاپاراسکوپی مونده بود ۳ تا خط کوچولوی نازک قرمز که بعدش توی ترک های بارداری گم شد! چون دقیقا اولین ترک ها از روی همون جای برش ها خورد. ولی خط سزارینم خیلی خیلی محوه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فیبروم علتش چیه از چی بوجود میاد؟

نمیدونم میگم چربی بالا یا ژنتیکیه که من چربی بدنم کمه ورزشکارم اصلا شکم ندارم ژنتیکمون هم نبوده به یه دکتر گفتم چرا اینطور شدم گفت ممکنه بدنت تا این سن باردار نشده اینطوری رحم واکنش نشون داده استروژن تو بدنت چرخیده همچین چیزی

اره این روشو بهم گفت یعنی زیاد برش نمیرن بخیه کم میخوره شما اطلاعات دبگه هم داری مثلا اذیت میشم چجور ...

نه زیاد اذیت نمیشی 

من خواهرم انجام داد واسه درمان نازاییش حالش خوب بود و راحت راه می‌رفت 

انشالله ک واسه شما هم خوب باشه

پس کم بوده جاش فکر کنم با لیزز همونم بره درسته؟

اره میره. ولی من چون بعدش قصد بارداری داشتم دیگه لیزر نکردم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "