2777
2789

من خیلیییی حواسم ب خرجم بود 

خودم لباس میدوختم ک خیلی هزینه نشه 

خیلیییی کم خوردم و پوشیدم

حتی همسرم گفت اگ تو نبودی من هیچی نداشتم تو جمعمم کردی 

بعد الان جلو برادر شوهر و جاری

خطاب ب برادر شوهرم گفت 

زن خودت رو با زن من مقایسه نکن زن تو اجر ب اجر دستت داد خونه ساختی ولی این ن

ذات مرد

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز زنده‌ست یا از تو زندان داری تاپیک می‌زنی؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

هنوز زنده‌ست یا از تو زندان داری تاپیک می‌زنی؟

زندس چون قدرت داره

چون مجبورم سکوت کنم 

ب خاطر بچم 

ب خاطر بابام ک مریضه و حرص نخوره

ب خاطر برادرم ک زن مریض داره ک مریضیش ناعلاجه 

ب خاطر این ازدواج دوممه

من بار ها و بار ها از درون شکستم

باید گوشمالش بدی ! 

آره قناعت کردن زیادی خوب نیست 

مگه اینکه دیگه شوهر واقعاً بی پول باشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚