2777
2789

من دخترمو باشگاه میبرم ۲۹ اردیبهشت ثبت نام کردم ۱۲ جلسه ی تومن ۲۷ خرداد از من شهریه گرفت الانم باز زنگ زده میشه شهریه باید بدی میگم بابا من ۲۹ تا ۲۹ باید شهریه بدم مگه ی ماه نیست میگه نه هر ماه میاد جلوتر میشه یکی برا من حساب کنه من چندم باید شهریه بدم؟

دقیقا چی میاد جلو آخه 

مگه ۱۲ جلسه تموم شده ؟

همون ۲۷ ام بده 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا الکی ی چی گفته میاد جلوتر چیه مگه  پ. ر. ی. و. د. ی 😐

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا چی میاد جلو آخه مگه ۱۲ جلسه تموم شده ؟همون ۲۷ ام بده

دقیقا همینو گفتم مگه میشه تعداد روزای ماه کم بشه این هر ماه میاد پول ی جلسه رو میخوره مثلا من باید چهارشنبه هفته اینده شهریه بدم ولی از من زودتر میگیره که ماه بعد بگه باید زودتر بدی وگرنه مگه میشه من ی ماه ۲۹ شهریه بدم ی ماه ۲۷ ی ماه ۲۴ 

ینی چی هر ماه میاد جلوتر

این خانوم دولا پهنا حساب میکنه مثلا دختر من دو جلسه دیگه باید بره بعد شهریه بدم ولی میاد زودتر میگیره که ماه بعد بازم زودتر شهریه بدم وگرنه ب هر کی بگی خندش میگیره من هر ماه باید چند روز جلوتر شهریه بدم

دقیقا همینو گفتم مگه میشه تعداد روزای ماه کم بشه این هر ماه میاد پول ی جلسه رو میخوره مثلا من باید چ ...

امکان نداره اگه خیلی نمی‌فهمه باشگاه رو عوض کن با پشت کوهی که طرف نیست سال قمری مگه حساب می‌کنه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

امکان نداره اگه خیلی نمی‌فهمه باشگاه رو عوض کن با پشت کوهی که طرف نیست سال قمری مگه حساب می‌کنه

دقیقا میخام عوضش کنم ماه قبلم همینکارو کرد من ۲۹ دخترمو فرستادم باشه زودتر از یک ماه از من شهریه ماه جدیدو گرفت