2777
2789
واسه شوهر منم باخرنوب همه چیش عالی شد جز تحرک آ که همون ده درصد مونده

خرنوب از کجا گیر اوردین؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
تعداد صفر اسپرم در منی

انشالله خدا دلتون رو شاد کنه وبه هرچی میخوایین برسین

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 4 ساله یه سقط داشتم خودم تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسل عمل کرده این ماه برای بار دوم ای یو ای کردم دعا کنید این ماه باردار شم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم شوهر دوستم ازو اسپرم بود تو ابن سینا از بیضه های شوهرش اسپرم گرفتن یعنی بیوپسی بیضه انجام داد همون بار اول ای وی اف نتیجه مثبت گرفت الان دو قلو حامله اس ناامید نباش همین که سنت پایینه یه پوانه برات.

عزیزم شوهر دوستم ازو اسپرم بود تو ابن سینا از بیضه های شوهرش اسپرم گرفتن یعنی بیوپسی بیضه انجام داد ...

ی جان عزیزم خیلی خوشحال شدم. من رفتم ناباروری یزد به نظرتون خوبه 

خدایا شکرت
شوهر منم آزو هست بیوپسی انجام داد چیزی پیدا نکردن دوسالو و نیمه منتظرم خیلی سخته هنوز نتونستم این ات ...

درکت میکنم. ولی شوهرم گفتن عمل تسه یعنی بیضه باز انجام بده بهتره. لطفا ایدی تل بده با هم دوست بشیم و از کارایی که کردیم با خبر بشیم یا به ایدی من پیام بده

خدایا شکرت
درکت میکنم. ولی شوهرم گفتن عمل تسه یعنی بیضه باز انجام بده بهتره. لطفا ایدی تل بده با هم دوست بشیم و ...

برای شوهر منم همین کارو کردن راستی درخواست دوستی دادم برات ترجیح میدم تو همین سایت با هم در ارتباط باشیم 

من خودم مشکلی ندارم

ولی همکار مامانم بعد ۱۲سال باردار شد و الانم یه دخمل ناز داره

کلی دوا درمون‌ کرد جواب نداد بعد رفت پیش دکتر شمس (مطبش مشهده)که حجامت میکرد شش ماه به صورت ماهانه هم‌خودش هم شوهرش رفتن پیشش و حجامت و بادکشی کردن و بعدش باردار شد😍😍😃

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته