2777
2789
من هم این ماه هشتمین ماه اقدامم هست من هم دیر ازدواج کردم اما خداروشکر خودم مشکلی ندارم اما همسرم کم ...

ایشالله بارداری عزیزم. منم دعا کن وقتی شوهرم دفعه بعد ازمایش داد اسپرمش از صفر به چن میلیون رسیده باشه. واسه خدا که کاری نداره

همسرم تین فیل مبخوره

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله بارداری عزیزم. منم دعا کن وقتی شوهرم دفعه بعد ازمایش داد اسپرمش از صفر به چن میلیون رسیده با ...

به شوهرت خرنوب بده بخوره من شوهرم دوماه داره میخوره خداروشکر همه چیش عالی شده جز تحرک آ که اصلا تغییر نکرده همون ده درصد مونده ولی آ ب باهم ۵۵یعنی نرماله ولی به نظرم اصلش تحرک آ که باید بالای بیستو پنج باشه

👶👶
ایشالله بارداری عزیزم. منم دعا کن وقتی شوهرم دفعه بعد ازمایش داد اسپرمش از صفر به چن میلیون رسیده با ...

الهی به حق آقا امام زمان نتیجه |آزمایش همسرتون عالی بشه...خودت هم یکم تقویتش کن خانومی....معجون هفت مغز با عسل و دارچین عالیه من تا حالا سه بار درست کردم براش یعنی به محض اینکه تموم میشه دوباره براش درست میکنم...روزی یک قاشق میخوره فکر نمیکردم واقعا تاثیر داشته باشه اما الان که آزمایششو دیدم فهمیدم تاثیر داشته 

منم ۵سال منتظرم هرچه قدرم جلو میرم ناامیدترمیشم

نه تنها درمان نمیشم بلکه بیماری های جدیدم برام پیدا میکنن.

دیگه قیدبچه رو زدم ولی حرفای بقیه ودعاهاشون دیوونم میکنه.نمیدونم چرا خدا لذت میبره آدمهارو خاروخفیف ببینه.خسته شدم دیگه

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
قطره ویتاگنوس رو از چه روزی خوردی؟عزیزم

من از روز 12 یا 13 خوردم البته من اصلا مشکلی ندارم اما گفتن تقویت میکنه منم خوردم....البته فک کنم همیشه حتی موقع پریودی هم خوبه بخوری من دیر شروع کردم

من خودم شرایطم دقیقا مثل استارتره همسرم ازو هستن لطف میکنید اگه نسبت به سوالم جبه نگیرید استارتر جا ...

شما خودتم امید داشته باش عزیزم. امید حالت و بهتر میکنه.
جبهه ای نیست دوست عزیز
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم

برا بچه دار شدن کنار درمان، دعا هم زیاد کنید و از لطف و خداست خداوند غافل نشید. منم 3 سال، بچه دار نشدم. هم خودم کمی تنبلی داشتم هم تعداد اسپرم همسرم 8 میلیون بود. 5 بار ای وی اف کردم. بار اول باردار شدم، سه ماهه سقط شد، 4 بار بعدی منفی. در کنار ای وی اف همه درمانی رو هم امتحان میکردیم. قرص وول من همسرم میخورد خودمم ول وومت. حجامت و بادکش و اینا رو هم انجام می دادیم. اخرین کاشت ناموفقم دیماه بود. دیگه خسته و ناامید بودم. گفتم چند ماهی بی خیال شم بعد دوباره اقدام کنم برا ای وی اف، که اسفند ماه، 3 روز مونده به عید متوجه شدم باردارم. دعا خیلی تاثیر داره، من متاسفانه از خدا غافل شده بودم و توی اون دوماه هیچ دارویی نخوردم، فقط دعا میکردم. البته رسیدگی به همسرم باعث شد تعداد اسپرمش به طور معجزه اسا بشه 90 میلیون.