دوستان من دو ساله منتظر بچم دوست ندارم کسی متوجه این موضوع بشه با هیچکس به جز مامانم درد دل نمیکنم ولی دوستانیو میخوام که به طور ناشناس کنار هم باشیم و باهم درد کنیم
اونایی که بعد چن سال بچه دار شدن بیانو امید واری بدن و تجاربشونو دراختیارمون بگذارن و اونایی که نشدن ایشالله خبر مامان شدنشو نو بدن. با یه گروه در تل گرام موافقین؟
ایشالله بارداری عزیزم. منم دعا کن وقتی شوهرم دفعه بعد ازمایش داد اسپرمش از صفر به چن میلیون رسیده با ...
به شوهرت خرنوب بده بخوره من شوهرم دوماه داره میخوره خداروشکر همه چیش عالی شده جز تحرک آ که اصلا تغییر نکرده همون ده درصد مونده ولی آ ب باهم ۵۵یعنی نرماله ولی به نظرم اصلش تحرک آ که باید بالای بیستو پنج باشه
ایشالله بارداری عزیزم. منم دعا کن وقتی شوهرم دفعه بعد ازمایش داد اسپرمش از صفر به چن میلیون رسیده با ...
الهی به حق آقا امام زمان نتیجه |آزمایش همسرتون عالی بشه...خودت هم یکم تقویتش کن خانومی....معجون هفت مغز با عسل و دارچین عالیه من تا حالا سه بار درست کردم براش یعنی به محض اینکه تموم میشه دوباره براش درست میکنم...روزی یک قاشق میخوره فکر نمیکردم واقعا تاثیر داشته باشه اما الان که آزمایششو دیدم فهمیدم تاثیر داشته
برا بچه دار شدن کنار درمان، دعا هم زیاد کنید و از لطف و خداست خداوند غافل نشید. منم 3 سال، بچه دار نشدم. هم خودم کمی تنبلی داشتم هم تعداد اسپرم همسرم 8 میلیون بود. 5 بار ای وی اف کردم. بار اول باردار شدم، سه ماهه سقط شد، 4 بار بعدی منفی. در کنار ای وی اف همه درمانی رو هم امتحان میکردیم. قرص وول من همسرم میخورد خودمم ول وومت. حجامت و بادکش و اینا رو هم انجام می دادیم. اخرین کاشت ناموفقم دیماه بود. دیگه خسته و ناامید بودم. گفتم چند ماهی بی خیال شم بعد دوباره اقدام کنم برا ای وی اف، که اسفند ماه، 3 روز مونده به عید متوجه شدم باردارم. دعا خیلی تاثیر داره، من متاسفانه از خدا غافل شده بودم و توی اون دوماه هیچ دارویی نخوردم، فقط دعا میکردم. البته رسیدگی به همسرم باعث شد تعداد اسپرمش به طور معجزه اسا بشه 90 میلیون.