2777
2789
امیدم فقط به خداست

دکتر به من گفت ازو اسپرم یک درصدم امکان بارداری طبیعی نداره 

بارداری به روش های دیگه هم فقط به این شرط میتونه انجام بشه که تو بیضه ها بتونن اسپرمی پیدا کنن تازه اگه وجود داشته باشه

پس به نظرم عزیزم الکی وقتتو تلف نکن و برو مرکز ناباروری انشاءالله که تو بیضه هاش بتونن یکی دوتا اسپرم پیدا کنن

واسه شوهر منم باخرنوب همه چیش عالی شد جز تحرک آ که همون ده درصد مونده

خوب شما هم سعی کن با چیزهایی که باعث تحرک بیشتر میشه تقویتش کنی همون معجون هفت مغز با عسل و دارچین خوبه....همسر من که به غذاهای با طبع سرد علاقه داره تو این مدت کنترلش کردم و بیشتر غذاهای با طبع گرم بهش دادم یخ درمانی هم سروع کردم به خودش هممیگم وقتی میری دسشویی با اب سرد خودتو بشور اونم طفلی رعایت میکنه ولی من تما زندگیم توی این چند ماه سرچ کردن تو نت و امتحان کردن اکثر روشهای گیاه درمانی بود تا ببینم خدا چی میخواد انشا الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم شرایطم دقیقا مثل استارتره همسرم ازو هستن لطف میکنید اگه نسبت به سوالم جبه نگیرید استارتر جا ...

بیا ایدی تل عزیزم. تا روند درمانو بگم. مثل یه دکتر درباره ی ازو میدونم. باورت نمیشه مقاله های پزشکی نازایی رو خوندم. FZ7269@

خدایا شکرت
شما خودتم امید داشته باش عزیزم. امید حالت و بهتر میکنه. جبهه ای نیست دوست عزیز بهترین ها رو براتون آ ...

امید که چیز خوبیه اما الان علمم پیشرفت کرده و الکی دست رو دست گذاشتن فایده نداره اسپرم صفر دیگه اینجوری نیست که بگیم تحرکش پایینه یا تعدادش خیلی کمه یا مشکل ظاهری داره مساله اینه که هیچ اسپرمی وجود نداره در نتیجه به هیچ وجه امکان بارداری نیست

من میگم بهتره ادم واقع بینانه به مشکلاتش نگاه کنهاونجوری دنبال بهترین راه حل میگرده

البته ما که کلا بچه نمیخواستیم و این مشکلم خیلی اتفاقی متوجه شدیم منتهااز پیشگیری خلاص شدم و اگر هم زمانی بچه بخوایم باید به مرکز ناباروری مراجعه کنیم

منم پريودام نامنظمه

الان دوماهه نشدم فكر كردم باردارم امروز تست دادم منفي بود😔

خيلي تالا دكتر رفتم برا منظم شدنش قرص ميدن ميخورم دوماه خوبم بعد دوباره نامنظمم

يعني ميشه مامان بشم😭👶🏻

يه چيز ديگم ميگم دعوام نكنين كه فلاني و بيساري و اين حرفا

من هنوز پيگيري كامل نكردم كه چرا باردار نشدم چون ميترسم بگن مشكل از منه اخه اينطوري نميدونم چرا شايد احمقانه باشه اما ميترسم همسرم بگه نميخوامت 😪

يا مادرشوهرم هميشه ميگه فلاني باردار نشد رفتم برا شوهرش زن گرفتم كه بچه بيياره براش و نسلس ادامه پيدا كنه(از اقوامشونن) 

يعني ميشه مامان بشم😭👶🏻
امید که چیز خوبیه اما الان علمم پیشرفت کرده و الکی دست رو دست گذاشتن فایده نداره اسپرم صفر دیگه اینج ...

عزیزم منم میدونم دکترا خیلی چیزا رو میگن. نوبت عمل و میکرو هم داریم. 

دست رو دست مگه میشه گذاشت

خدایا شکرت
دکتر به من گفت ازو اسپرم یک درصدم امکان بارداری طبیعی نداره  بارداری به روش های دیگه هم فقط به ...

مرکز ناباروری یز رفتم واسه بعد عید عمل باز بیضه رو انجام میدن واسه شوهرم. شوهرم خیلی میترسه. خیلی ناراحتم. بازم ایشالله امیدمون نامید نشه. و اسپرمی باشه. 

خدایا شکرت
بچه ها يه سوال چاي نبات طبعش گرمه ؟ نخنديو خب بلد نيستم

آره طبعش گرمه 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

بچه ها معجون هفت مغز كه ميگين چ جوري درست ميشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
يه چيز ديگم ميگم دعوام نكنين كه فلاني و بيساري و اين حرفا من هنوز پيگيري كامل نكردم كه چرا باردار ن ...

منم فکر میکردم مشکل از منه چون یکم اضافه وزن دارم. ولی بعد از دکتر گفتن تخمدونات سالمه سالمه. بازم عقلمون نمیرسید که ممکنه شوهرم مشکل داشته باشه چون شوهرم یه مرد کامله والیبالیسته و خیلی هیکل مردونه و خوبی داره. بیضه های نرمالی داره و هورمانشم نرماله. اب منیشم رنگ سفید ونرمالی بود. و اصلا پیدا نبود که اسیپرمی در اب منیش نیست. هنوز جواب ازمایش برام حیبرت اوره

خدایا شکرت