2777
2789

پسرم حساسیت ب پروتئین داره ی ماهه غذا میخوره شیرمنم نمیخوره چندروزه دوباره تو مدفوعش تیکه های مخاطی سیاه سیاه میبینم بنظرتون مال حساسیته قبلا که فقط شیرخشک میخورد این تیکه ها رنگشون روشن بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدید ب غذاش فقط عدس با دوتاتیکه خیلی کوچولو گوجه اضافه کردم بنظرت مال کدومه؟ سویق کوددکو میدم بهش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

دختر من با اینکه رعایت میکردم و شیرشم شیر خشک مخصوص بود از ابتدا تو مدفوعش بلغم بود ببخشید سبر رنگ

بلغم همون مخاطه

از دکتر میپرسیدم میگفت مهم نیست

شما احتمالا بادوم ندادی؟ با دکتر مشورت کن بگو این چیزارو دادم بلغم وارد مدفوعش شده شاید گفت مهم نیست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
جدید ب غذاش فقط عدس با دوتاتیکه خیلی کوچولو گوجه اضافه کردم بنظرت مال کدومه؟ سویق کوددکو میدم بهش

گوجه اصلا زوده دختر

سویق چیه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بادوم از قبل میخورد مشکل نداشت بنظرتون مال عدسه؟ 

سویق مخلوط چندتا آرد تفت داده شده به سفارش حضرت رسول 

سویق کودک. من برا پرنس باطب اسلامی پیش میرم چندتا از دوستامم که رعایت کردن بچه هاشون اصلا مشکلی ندارن

سویق مخلوط چندتا آرد تفت داده شده به سفارش حضرت رسول 

نده گل من تنها غلاطی که الان میتونه بخوره برنجه بچه من که الرژیک بود دکتر گندمو خیلی دیر تر از بهداشت شروع کرد یادم نیست ماه 11 بود فکر کنم گفت خیلی بهتره دیر شروع بشه

ببین از ابتدا کم کم از لعاب برنج و فرنی بعد حریره شروع شد توشم شیر نمیریختم نهایت شیر خشک کرم نداشت

بعدم سوپ که با مرغ یا ماهیچه و هویج و عدس و جعفری گیشنیز و سیبزمینی بود و برنجم میریختم توش 

فکن از ماه 5 تا ماه 10 همینا هر ماده هم به سوپ اضافه کنی باید یک هفته صبر کنی علامتی نبود ماده بعدی

بدناشون حساس تره باید بیشتر رعایت بشه که زود خوب بشن

سویق کودک. من برا پرنس باطب اسلامی پیش میرم چندتا از دوستامم که رعایت کردن بچه هاشون اصلا مشکلی ندار ...

از دکتر بپرس طب اسلامی عالیه ولی بچه تو یک بچه خاصه با یک مشکل خاص گوارششون ضعیفه و تا دوسال زمان میبره که کامل بشه

منم دوست داشتم بچم نون بخوره بستنی بخوره کره بخوره ماهی بخوره کلی چیزای عالی که ازشون محروم شد یک مدت

الان بزرگ شده همه چیز میخوره

باز اول از دکترت سوال کن

گوجم تا یک سال یک سالو نیم نده

گوجه بادمجون باقالی و چیزای الرژی زا

اره رعایت میکنم هرچی اضافه کنم 4روز صبر میکنم الان ی هفتس عدس اضافه شده ولی دیشب علامت داشت برا همین گیج شدم چرا اینجوری شده! طب اسلامی کلا با گشنیز مخالفه