2777
2789
عنوان

مدیر دبیرستان تهدید به اخراج کرد

67 بازدید | 7 پست

حدود دو هفته پیش که رفتم کارنامم رو بگیرم برگشت 

بهم گفت تو خجالت نمی‌کشی با این نمرهات معدلت؟

واقعا متاسفم که همچین دانش آموزایی رو توی بهترین 

مدرسه این شهر انتخاب کردیم می‌دونی چند نفر آرزوشونه توی دبیرستان ما تحصیل کنن؟

یا همین الان تعهد میدی یا پروندتو میدم بت برو جایی که با این نمره ها قبولت کنن 

(ناگفته نماند که یازدهم و معدلمم شده ۱۸,۸۹ و البته تنها درسی که شونزده شدم ادبیات بود بقیش یا نوزده یا هیجده)😑

..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اموزش پرورش گفته مدارس نمیتونن به بهونه معدل دانش اموز همون مدرسه رو برای سال بعدش ثبت نام نکنن

بهشم بگو من تلاشمو کردم نهایت تلاشم همینه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

[QUOTE=387807437]اتفاقا اینا چون مثلا دبیرستان نمونه هستن اجازه اخراج رو دارن و پارسال حدود سیزده ت ...

🙄🙄🙄

بهش بگو من دیگه تلاشم رو کردم واقعا معدلت کم هم نیستا یه جوری توقع داره انگار قیم شماست یا حالا همسنت بود ۲۱ بود😂

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

🙄🙄🙄بهش بگو من دیگه تلاشم رو کردم واقعا معدلت کم هم نیستا یه جوری توقع داره انگار قیم شماست یا حال ...

حالا فامیل فضولم شده قوز بالا قوز برگشته بم میگه عزیزم چرا درس نخوندی؟ زمان ما خیلی سخت تر بود ولی تموم تلاشمون رو میکردیم. حالا خودش سه بار تجدید شده ها😐😂

..

حالا فامیل فضولم شده قوز بالا قوز برگشته بم میگه عزیزم چرا درس نخوندی؟ زمان ما خیلی سخت تر بود ولی ت ...

منم با یکی مقایسه میکردن تهش کارنامش اومد معدلش ۱۵ حالا ۴ تا درسم افتاده اونوقت معدل نهم من که همه میگن سخته شد ۱۸.۹۸🤣🤣