2777
2789
عنوان

نیمه ی تاریک وجود تو چیه❓️

112 بازدید | 15 پست

اون عادت و اخلاقی که میدونی خوب نیست ولی داری؟

من خودم برای کار کوچیکی که برای خانوادم انجام میدم منت میزارم سرشون درحالی که کاری که من در قبالشون انجام میدم در برابر کمکای اونا هیچی نیست واقعا

یا اینکه خیلی گیر میدم گاهی میرم رو تکرار و بشدت سرزنشگر هستم هم خودم رو و هم اطرافیان رو خیلی سرزنش میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیه تاریک وجود این نیستا! اگه همه میدینش و قبول داشتن که مشکلی نبود

بله قطعا چیزای فراتری هست که هیچکدوممون اینجاهم نمیخوایم بگیم مثلا من خودم تاریک ترین بخش هارو که ننوشتم

هیچوقت نمیتونم کسایی رو که باهام بد کردن رو ببخشم،نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ، کینه یا هر چیزی که ه ...

منم قبلا همینطور بودم اما جدیدا انگار تغییر کردم میتونم با کسایی که قبلا تصمیم گرفتم تا قیامت باهاشون حرف نزنم بگم بخندم و شاید حتی دارم یه جاهایی درکشون میکنم اما یک نفر هست که اصلا برام قابل بخشش نیست

دقیقن منم سرزنشگرممنم زورم میاد براشون کاری انجام بدم البته حقشونه چون لین رفتار و با من کردن منم مث ...

عزیزم درکت میکنم بیشتر عادتای ما بازخورد و الگویی از رفتاریه که باهامون شده

بله قطعا چیزای فراتری هست که هیچکدوممون اینجاهم نمیخوایم بگیم مثلا من خودم تاریک ترین بخش هارو که نن ...

اتفاقا چیزیه که قبول نداریم در ما هست و خیلی محکم و قطعی میگیم ما این نیستیم حتی زندگیشم نمیکنیم مثلا من با قطعیت بگم من حسود نیستم واقعا هم به کسی حسادت نکرده باشم 

حسادت رو میندازم تو سایه آدمایی با این ویژگی میان به زندگیم 

چون تمام ویژگیها با متضادش تو همه آدما هست اینو معمولا کسی نمیپذیره که بهش میگن همون نیمه تاریک وجود 

اتفاقا چیزیه که قبول نداریم در ما هست و خیلی محکم و قطعی میگیم ما این نیستیم حتی زندگیشم نمیکنیم مثل ...

نیمه ی تاریک وجود بخشی از شخصیت ماست که خودمون بهش آگاهیم ولی سعی میکنیم انکارش کنیم مثلا من خیلی خواستم انکار کنم که سرزنشگرم و با سرزنش زیاد اطرافیانم رو آزار میدم اما کم کم پذیرفتمش و سعی کردم تمرین کنم تا کمتر بشه اما هنوزم کمتر نشده

من دیگران رو نمیدونم اما بشخصه بزرگترین منتقد خودم خودم هستم و از نظرم دیگرانم همینن شاید یه آدم به دیگری بگه من حسود نیستم ولی ته دلش میدونه که حسود هست 

نیمه ی تاریک وجود بخشی از شخصیت ماست که خودمون بهش آگاهیم ولی سعی میکنیم انکارش کنیم مثلا من خیلی خو ...

درسته ولی همه ی ویژگیهای بد و خوب همه با هم تو ما وجود داره بعضیاش رو جلوش رو گرفتیم انجام ندادیم هیچ خصوصیتی نیست که شما بگی من این نیستم اکثرا هم تو ناخوداگاهه دیده نمیشه 

کتاب نیمه تاریک وجود رو خوندی درسته؟ مسئله سایه ها خیلی عمقی تر از اون کتابه ولی شما خوب رو خودت کار کردی یه چیزایی رو تو خودت دیدی ولی مسئله اوناییه که انکارش میکنیم 

درسته ولی همه ی ویژگیهای بد و خوب همه با هم تو ما وجود داره بعضیاش رو جلوش رو گرفتیم انجام ندادیم هی ...

بله عزیزم میفهمم چی میگی

ولی بنظرم هرکسی هرچقدر انکارش کنه ته دلش میدونه چیکارس 

البته این فقط نظر منه شاید بعضیا واقعا باورشون بشه آدمای خیلی بی نقصی هستن و به خودشون دروغ بگن