من شوهرم دانشجوی یکی از تخصصها پزشکی بود که همشون مرد بودن این رشته خیلی کم خانمها میرن یه همکلاسی خانم داشت یعنی تو کل اون پنج سال فقط یه خانم بود. بعد این خانم خیلی با همسرم الکی صمیمی بود. سر یه سری قضایا شوهرم ازش فاصله گرفت، بعد امروز گوشی شوهرم دستم بود دیدم دیشب پیام داده اگر من متاهل نبودم خیلی ووران رزیدنتی برام راحتتر میگذشت. به نظرتون بد نبوده این جمله؟ کلا دختریه که خیلی کرم میریزه به نظرتون بدون منظور بوده
اره خیلیتو عکسها همش بغل شوهرم چسبیده وایمیسته درحالی که شوهرم حداقل در ظاهر باهاش بد برخورد میکنه
چقد ریلکسی🙂↔️
فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
نمیشه فهمید منظورش چی بوده و سعی کن ریز گوشی همسرت نشی خودت اذیت میشی و اعتمادها شکسته میشه و خودت شوهرتو میدی دست اون خانم فرضی به جاش زنانگی کن تا خیالت بابت شوهرت راحت باشه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .