2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا فکر میکنن اگر ببینه و نگه پنهانکاریهخب باشه! مگه کسی گفته پنهان کردن گناه از همسر موردی داره؟! ...

شوهر منم میدونه متنفرم ، پنهانی میبینه ولی برام مهم نیست

هر کسی رو توی قبر خودش میذارن

اخه وقتی گیف بفرسته وجواب ندم ناراحت میشه تا دیشب با هم دعواکردیم

خب در جواب گیف، لازم نیست گیف بفرستید.

یه پست بی ربط بذارید

مثلا:

راستی عزیزم! از صبح میخواستم یه سوال بپرسم، یادم میرفت.(بعد یه سوال سیاسی خیلی پیچیده بپرسید...الان خوراک زنهای جوان از شوهراشون، تحلیل مسائل روزه)

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب در جواب گیف، لازم نیست گیف بفرستید.یه پست بی ربط بذاریدمثلا:راستی عزیزم! از صبح میخواستم یه سوال ...

ببخشید شما روانشناسی خوندین ؟

خیلی خوب مشاوره میدین

حرفاتو قبول دارم

نه بابا تو نمیشناسی اینو تا جواب ندم ول کن نیست

من از کجا بخوام بشناسم خب  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ببخشید شما روانشناسی خوندین ؟خیلی خوب مشاوره میدینحرفاتو قبول دارم

نه روانشناسی نخوندم

همسرم مشاوره