2777
2789
عنوان

بحث دیروزکه آمدم خونم🥺💔

410 بازدید | 22 پست

دیروز گفتم که همسرم چ‌رفتاری کرده بعد به مادرم گفتم بزنگهدبهش که برای من و بچم لباس بیاره بعد گفته بود به ساعت دیگه میام دنبالشون آمد و کلا حذف نزد باهام منم همینطور دیشب هم هیچ شامم خونه مادرش رفت بعد امروز من رفتم گفتم یکم صحبت کنیم گفت باشه گفتم دلیل رفتار تو نفهمیدم بخاطر در ماشین بهم حرف زدی شروع کرد تو بهم گیر دادی از این به بعد هرکاری کنم بتو‌ربطی ندارع هر ساعتی برم بیام هرکس به گوشیم زنگ بزنه تو هیچ کاره ای دلم‌ بخواد زن دیگه میگیرم دیگه هیچی نگفتم فقط گفتم خودم باعث شدم که این رفتار و کنی و دیگه سمتت نمیام به جهنم که زن میگیری برو بگیر بعد از اون لحظه فقط دستور میده غذا درست کن لباسامم آماده کن واقعا دلم گرفته و رفتاری کنم با این بی شرف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها چقد زندگیتون دو نفره س، بین من و همسرم کلامی رد و بدل نمیشه

یعنی چی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
چرامیگی مقصرخودتیحرفای شوهرت همش زور داشت!مگه یه زن توزندگی مشترک چی میخاد؟آرامش وحمایت ومحبت

همین که واقعا وقتی این‌رفتارو‌میکنه‌کلا هنگ‌میکنم‌دلم خون از دستش💔

چرا

مشکل داره با همه با همه ها، با یکم افسردگی 

به همه چی گیر میده دنبال دعواس رو مخه،  خودشم میگه میدونم رو مخم

منم بخاطر اینکه جو خونه اروم باشه حرفی نمیزنم روزای تعطیل قشنگ غم باد میگیرم،  زیر گلوم انگار سفت میشه بسکه حرف نمیزنم