2777
2789
عنوان

اشخاص مذهبی در خصوص نماز شب سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم دلت اینو میخوادولی اول از همه واجبات اون هم مثل همون بهت ارامش میدهاگه مستحب رو انجام بدی واج ...

من اصلا دوس ندارم واجباتو بخونم .

مادرم از بچگی هر روز دو وعده با شلنگ کتکم میزد نماز ظهر و عصر و مغرب و بخونم . اصلا دلم نیست ب خوندنشون

به نظرم اول نماز های واجب رو بخون بعد مستحبی ، نماز های مستحبی که جای نماز واجب رو نمیگیره....

من از ترس جهنم نمیخوام نماز بخونم . 

نمیخوام هم زورکی باشه

چون خدا منو ازاد گذاشته

من اصلا دوس ندارم واجباتو بخونم . مادرم از بچگی هر روز دو وعده با شلنگ کتکم میزد نماز ظهر و عصر و مغ ...

واقعا متاسفم برات که همچنین تجربه تلخی داشتی خیلی بده زوری واقعا نمی‌فهمم 🥲

ولی حالا تو بخون برای خدا همون خدا که برات آزادی گذاشته بهت توصیه می‌کنه اینو بخون موقع اذان خود خدا میگه بشتاب به سوی من و نماز 

تصمیم با خودته هرجور راحتی چون شرایط سختی رو داشتی 

وای مطمینم اگه شروع کنی یه روز نماز های واجب رو بخونی آنقدر آرامش میگیری خاطرات بدت پاک میشن