برنج و میذاری با اب انقدر بپزه که وابره ( اندازه آب و برنج هم بستگی به مقداری داره که میخوای بپزی، تو نت سرچ کنی دستت میاد)
بعدش زعفرون دم شده رو میریزی داخلش و اجازه میدی یه مقدار هم بازعفرون بپزه تا رنگ باز کنه. بعد شکر و اضافه میکنی و خلال بادوم هم هرچقدر دوست داشتی داخلش میریزی و یه مقدارم واسه تزیین نگه میداری. دراخر قبل از اینکه خاموش کنی به مقدار لازم گلاب میریزی، یه کم که جوشید خاموش میکنی. تمام
فقط یادت باشه شکر و قبل از زعفرون نریزی، چون شکر نمیذاره زعفرون رنگ باز کنه و شله زردت خوش رنگ بشه