یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا نمیدونی پدرش چه وحشیها. من اگه دوست ۱۷ سالم نبود باور نمیکردم. صدا داد پدرش و اینا میومد خونمون آخه همسایه ایم. اما نمیدونستم دقیق سر چیه دیگه امروز فهمیدم
به عنوان کسی که پدر بدی داشته و دارم،باید بگم که تلخ ترین قسمتش اون جائیه که حتی وقتی پدرت بهت خوبی هم میکنه تو یاد ظلمایی که در حقت کرده میوفتی و دیگه حتی نمیتونی در صورت مهربون شدن اون آدمم از کنارش بودن لذت ببری
ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
چرا بعضیا به بچه ای ک مادر نداره ام میگن یتیم؟؟برام سواله مگه بچه از بی پدری یتیم نمیشه
بنظرم بچه ای که مادرش میمیره هم از پدر هم از مادر یتیم میشه.چون ۹۹ درصد مردا زن میگیرن و تازه اوج بدبختی اون بچه ست حالا پدرشون فوت میشه ۹۹ درصد خانما میمونن با هر سختی بچه رو بزرگ میکنن .دلیلش اینه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
کاش میشد بر اساس خواست خودمون پدر و مادرمون رو انتخاب کنیم بعد یه سنی بعضی پدر و مادر ها لیاقت ندارن که همچین انتخابی داشتم میرفتم بچه ی آدمی که نمی تونه بچه دار بشه میشدم