2777
2789
عنوان

شما هم موقع پریودی خیلی آسیب پذیر میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 64 پست
😂🤦🏻‍♀️ تو هم تعریف کن خداقل سرگرم بشم شاید یکم آروم گرفتم😔

ببین من اگه اون تایم ی چی بخوام و واسم‌نگیرن 

حس میکنم دوستم ندارن میزنم زیر گریه

بعد مثلا یه وقتایی 😂تصور مرگ ی سری از افراد رو میکنم بازم میزنم زیر گریه

اگه یکی بهم بگه بالا چشمت ابروعه ازش متنفر میشم

😂😊شاید باورت نشه یه بار پام رفت رو یه مورچه و هیچ وقت یادم‌نمیره تا صبح گریه کردم از بابت اینکه الان خانوادش منتظرشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو برات خیلی سخته دکتر نرفتی ؟

از سخت هم سخت تره برام🥲

ساعت ۱۱ داداشم اومد ، دیگه به معنای واقعی داشتم میمردم فقط بهش اشاره کردم حالم خوب نیست ، منو برد دکتر بهم ی سرم و دوتا آمپول تقویتی زدن 

دکتره بخش به داداشم گفته بود تا حالا ندیدیم یکی اینقدر واسه پریودی حالش بد بشه بعد گفته بود علتش اینه که من خیلی خونریزی میکنم و چون کلا کمخونی دارم دیگه خیلییی حالم بد میشه

الان تازه برگشتم خونه

دعا کن دفعه بعدی اینقد حالم بد نشه❤️‍🩹

از سخت هم سخت تره برام🥲ساعت ۱۱ داداشم اومد ، دیگه به معنای واقعی داشتم میمردم فقط بهش اشاره کردم حا ...

حتما دعا میکنم گلم تنت سلامت باشه همیشه

کاش دکتر ماما هم بری خدای نکرده عفونت نداشته باشی من شنیدم می‌تونه دردو بیشتر کنه 

ببین من اگه اون تایم ی چی بخوام و واسم‌نگیرن حس میکنم دوستم ندارن میزنم زیر گریهبعد مثلا یه وقتایی � ...

وای منم بعضی وقتا رد میدم ساعت سه شب مراسم ختم یکی که زندست و در طول روز باهاش دعوا کردم رو تصور میکنم و گریه میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یک عدد تباه