2777
2789

من عین دختر بچه های ۵ ساله میشم

الکی بهونه میگیرم ، سر جیزای کوچیک گریهههه میکنم ، تا یکی میگه بالا چشمت آبروعه حالم بد میشه

در حالیکه در حالت عادی خیلی فرق دارم

شما هم مث منید یا ن؟🤔🤗

پُز نیستسبک زندگیمه😎

نه اتفاقا خیلی آسیب زننده میشم برای دیگران😂

یعتی بدبخت داره حرف نرمال می زنه با زودرنجی مسخره و غر زدن ... دیوانه می کنم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مظلوم میشم🥺

منم❤️‍🩹

واقعا بنظرم نرمال نیستم 

اینقد گریه میکنممممم🥹 

ی دفعه دوستم بهم گفت خفه شو بی خاصیت از روی شوخی

اینقد گریه کردم خود یارو گریه افتاد🤦🏻‍♀️😐😅

پُز نیستسبک زندگیمه😎

منم❤️‍🩹واقعا بنظرم نرمال نیستم اینقد گریه میکنممممم🥹 ی دفعه دوستم بهم گفت خفه شو بی خاصیت از روی ش ...

اره بعضیا بداخلاق میشن بعضیا مثل من و شما اسیب پذیر من درکت میکنم🥺❤️

من آرامش را در آب یافتم💧
من علاوه بر آسیب پذیری بینهایتتتتت درد دارم❤️‍🩹

خب ببین سعی کن قبل از اون مراعات کنی ، مثلا در طی ماه مخصوصا یه هفته قبل مونده چیزای سرد نخور ، چایی دارچین کاچی چیزایی که خوبه دیگه اونا رو بخور ، منم لک بینی دارم گاهی ۳ روز ، دیوونم میکنه

من آرامش را در آب یافتم💧
خب ببین سعی کن قبل از اون مراعات کنی ، مثلا در طی ماه مخصوصا یه هفته قبل مونده چیزای سرد نخور ، چایی ...

مرسی خواهری😍

ولی من وضعم بدتر از این حرفاست ، روز اول یکم درد دارم ، روز دوم شدیدددد خونریزی میکنم ، از شدت درد بالا میارم ، حتما باید برم سرم بزنم تا زنده بمونم🤦🏻‍♀️

پُز نیستسبک زندگیمه😎

مرسی خواهری😍ولی من وضعم بدتر از این حرفاست ، روز اول یکم درد دارم ، روز دوم شدیدددد خونریزی میکنم ، ...

❤️❤️ اره میفهمم خواهر منم اونطوریه ، تا بالا نیاره اروم نمیشه ، منم از شدت خون ریزی نمیتونم حرکت کنم متاسفانه دختریم و هزارتا دردسر و باید بسوزیم و بسازیم😣😣

من آرامش را در آب یافتم💧
مرسی خواهری😍ولی من وضعم بدتر از این حرفاست ، روز اول یکم درد دارم ، روز دوم شدیدددد خونریزی میکنم ، ...

وای عزیزم الهیی🥹 یعنی اینقد درد داری که بالا میاری؟

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

❤️❤️ اره میفهمم خواهر منم اونطوریه ، تا بالا نیاره اروم نمیشه ، منم از شدت خون ریزی نمیتونم حرکت کنم ...

آره عزیزم واقعا باید بسوزیم و بستزیم❤️‍🩹🤍

متاسفانه من انقد بالا میارم که فشارم میفته تقریبا از حال میرم😔

پُز نیستسبک زندگیمه😎

❤️❤️ اره میفهمم خواهر منم اونطوریه ، تا بالا نیاره اروم نمیشه ، منم از شدت خون ریزی نمیتونم حرکت کنم ...

آخییی عزیزم… نمیدونستم از درد پریود در حدی میتونه شدید باشه که کسی بالا بیاره😔😘

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋