2777
2789

با یکی عقد کردم از رو بچگی 

خانوادم از خودم احمق تر بودن 

طرف نه کار داشت نه پول نه خونه نه ماشین هیچی 

چند ماه گذشت دیدم اصلأ اخلاق هم نداره و مریض روحی روانی بود ، دعوامون شد چند روز بعد یه شاخه گل آورد درو زد بابام باز کرد گلو میخواست بده به من بابام گرفت پرت کرد روش درو بست 

بعدشم جدا شدیم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدادن بهتر بودی جور بی‌احترامیه خب اخه مصنوعی؟

پسر من بیمارستان توانبخشی بود یه خیر اومد برای همه بچه ها گل اورد مصنوعی داد بهشون بچه ها همه خوشحال شدن بعد خوبیش اینه گل خراب نمیشه پسر من هنوز بعد یک سال باهاش بازی میکنه ذوقشو داره

من خودم شخصا عاشق طبیعیم ولی طبیعی جون داره 

عشق میخواد منظورم شاخه گل نیستا گلدان و اینا

کاش منم از اول جای این همه گل طبیعی مصنوعی میخریدم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از شوهرم 

فردای بعد عقد 

رفتیم حرم زیارت 

تو برگشت از حرم پشت چراغ قرمز ی دختر بچه بود گل می‌فروخت همه گلاشو یکجا ازش خرید گل رز قرمز و آبی 

یادمه اون موقع پولش خیلی زیاد شد  

همش میگفتم ی دونه کافی بود چند بار یادمه تکرار کردم اینو کاش ی دونه مبخریدی زیاد شد پولش🤣 شوهرمم میگفت فدا سرت مهم نیست ولش کن 

بعد یازده سال هنوزم عادت داره به خرید گل طبیعی 

احتمالا اولیش موقع برگشتنم از حج دانشجویی بوده... خانواده یا اقوام... ولی یادم نمیاد.

بعدیش هم گل خواستگاری شوهرم بوده که طلاق گرفتیم بعدها!

فقط یک بار برادرم برام از گل فروش‌های چهارراه‌ها یک شاخه گل گرفت برام، خیلی قشنگ بود و به یاد ماندنی... حالا دعوا و گل کل هم داریماااا شدید ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اولین بار ازداداش سومیم دومین بار هم همون داداشم سومین یکی ازخواستگارام ک برام گل اوردن چهارمی داداش کوجیکه م

حس گلهای داداشام ک بهم دادن خیلی حسای قشنگی بود🥰

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنه تیه ریمن و لرزه 🦁

پسر من بیمارستان توانبخشی بود یه خیر اومد برای همه بچه ها گل اورد مصنوعی داد بهشون بچه ها همه خوشحال ...

بچن دیگه با هر چیز کوچیکی خوشحال میشن و ذوق میکنن❤️

من تولدم بود.  یکی واسم گل اورد که مشخص بود نو نیس یعنی از قبل دارتش. مصنوعی هم بود..

یکم بهم برخورد ولی ب روم نمیوردم

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

منم ۲۰ سالمهکاش از کسایی که عاشقم بودن حداقل یه مدت کوتاه دوست میشدم گل می‌گرفتم خیلی ناراحتم که گل ...

من تا حالا دوست پسر نداشتم 

همیشه دوست داشتم اولین هامو با همسرم تجربه کنم 

حتی همین چیز های کوچیک 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

ما عالی هستیموالله گل گله دیگه ما کلی هم مزار گردی میکردیم

برای منی که چند روز بعد سالگرد فوت بابام هست خاطره شما خیلی ناراحت کننده بود برام

یادمه بچه که بودم میگفتم خوش به حال اون قبر ها روشون گل گذاشتن