2777
2789

از پدرم بوده قطعا

برای مامان که میخریدن دو تا کوچولو هم برای ما میخریدن

بعدا شد سه تا کوچولو

اولین گلی که از همسرم گرفتم یه رز صورتی بود که از گل فروشی بهشت زهرا خریدن🤣🤣🤣🤣

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمش هم یادت نیست آخه اولین بار آدم یادش میمونه

نه والا هیچ من خیلی کادو میدادم می‌گرفتم گل میدادم می‌گرفتم یادم نیست اولین بارش کی بود

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ما دوران دوستی عجیبی داشتیم جفتمون همو دوست داشتیم باهم تفریح میرفتیم خوش میگذروندیم ولی نمیخواستیم اعتراف کنیم که دوست داریم همو😂واسه همین گل تو دوران دوستی یادم نیست واقعا😂فقط یبار کنار کادو تولدم یه دسته گل بود که اونو حساب نمیکنم

ولی اولینش میشه وقتی که شوهرم اومد خواستگاریم بعد رفتیم بیرون باهم یه چرخ بزنیم و باهم حرف بزنیم وقتی نشستم تو ماشین شوهرم اومد نشست گل رو گرفت جلوم اومدم گل رو بگیرم دستمو بوسید بهم گلو داد🥰

تا حالا گل نگرفتم ۱۹سالمه

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

۱۸ سالم بود،واسم یه گلدون ارکیده گرفت

میدونست خیلی دوست دارم

حسشم که..حس میکردم دو تا بال دراوردم😂

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.