2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیدم،نه خستگی نه گرسنگی نه مریضی میفهمن.دائما در حال تلاشن،چه حسش باشه چه نباشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

کدوم کتاب میشه معرفی کنید

MBTI, یا همون ۱۶ شخصیت.

تست ۱۶ شخصیت رو سرچ کنید و آزمون رو بدید. ببینید تیپ شخصیتی شما چی هست. این تست بر پایه مطالعات مایر و بریکس ساخته شده. هر شخصیت ۴ تا قسمت پر استفاده داره از ۸ قسمت کلی. بسته به اینکه کدوم یکی از قسمت های مغزی شما فعال تر باشه، شخصیت شما تشخیص داده میشه. 

توی آزمون های استخدامی خیلی ها میرن فیلم می‌بینند که چطور تست بزنند که نتیجه اش ENTJ بشه.

اما هر شخصیت نقطه ضعف خودش رو داره. این که در تلاش باشید و Te بالایی داشته باشد از بیرون که کسی نگاه می‌کنه قشنگیه ولی از درون هیچ وقت از خودتون راضی نمیشید. به حس پوچی بهتون دست میده. شاید آرزو کنید که آرامش بقیه رو داشتید. 

حالا حتما بایستی از همون ۴ تا استفاده کنیم؟ نه اختیار دست ماست. همین امروز میشه اتاق رو مرتب کرد بدون این که لازم باشه مغز ما رو با مغز کسی جا به جا کرد.

کافی هست منظم باشد و برنامه ریزی کنید. چون ساختن و پیشرفت دقیقا همان قسمت مغز هست که برنامه ریزی و نظم هست. اگر منظم باشیم همان قسمتی که برای ساختن نیاز داریم تقویت میشه. یعنی Te 

عرض کردم به بقیه هم کمک کنید، چون نقطه ضعف Te میشه خودخواهی و ظالم بودن. با کمک کردن به دیگران میشه به تعادل رسید. یعنی با تقویت Fi میشه تعادل بین نیم کره شمالی و جنوبی ایجاد کرد. زیاد درگیر این چیزا نشیم.

امام علی گفته به شما ایمان و نظم در کار های تان را وصیت می کنم.