2777
2789
عنوان

اینترنت شما هم

80 بازدید | 11 پست

ضعیف شده ؟؟؟ وصله هااا ولی اینقدر پهنای باندش ضعیفه که به زور میاره بالا همچیو اگه فی..لتر شکن برای ایفون دارین کار میکنه معرفی کنین ☹️

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویتوری برای ایفون دارم برای اندرویدم دارم

ببین نت منم میره میاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آیفون داری خب معلومه وضعت خوبهیه تومن بده فیل بخر خودتو راحت کن

پول ب گوشی میدم ولی پول به فندوق شکن هرگز اونم اینایی که میگن ۱ ماهه ۲ ماهه ولی سر یک هفته قطعه 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
آیفون داری خب معلومه وضعت خوبهیه تومن بده فیل بخر خودتو راحت کن

خیلی خوبی تو

ولی یک تومن فیلت.ر نیست کمتره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پول ب گوشی میدم ولی پول به فندوق شکن هرگز اونم اینایی که میگن ۱ ماهه ۲ ماهه ولی سر یک هفته قطعه

این کانال بهت معرفی میکنم از اینجا بخر کاملا معتبره کانالش ۱ میلیون ممبر داره این کاملا معتبره 

دختر مازندرانم

کانفینگ داری؟

ببین شوهرم میزنه برام  نمیدونم

من فقط بلدم روشنش کنم