2777
2789

کارهای مادر بزرگمو‌میکنن

کله خربزه ای و قرنیه چشمشون تیزه 

پری ها هم مو و لباس و مژه وصورتشون سفیده

خودم به عینه دست یکی از کله خربزه ایارو دیدم با ناخنای دراز

چندتا علت داره : یک اینکه تو روستاشون مسجد ندارن زرتشتین و اذان نمیگن کلا

دو اینکه کارای دعا و طلسم و این جور چیزا اونجا زیاده

داییم /پسر داییم /دختر خالم ومن رویتشون کردیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما فقط دیدید منو اذیت هم کردن که چی ؟ دیگه گفتنشون فایده ای ندارههستن دیگه همه می دونیم

دیشب با یه دعا نویس صحبت کردم خداشاهده شبش موکلاش اومدن سراغم همون شب به چشم دیدمشون با پام زدمشون ۴قل خوندم البته اینا تو خواب دیدم ولی دقیقا همون مکانی بود ک خاب بودم زیر پام بودن

شما زیرپوستی به دین زرتشت توهین کردی شما اصلا چیزی از این دین میدونی یعنی فکر نمیکنی زرتشتی ها دعا د ...

نه توهین نکردم گفتم اذان پخش نمیشه . اون خودش مادر بزرگمه اون دینو داره . چون میدونم اذان تاثیر داره

پری هاباجن فرق دارن خیلی خوشگلن وآزارنمیدن ودرضمن خدمتکاروپرستاربچه هم نیستن تاپیک فیک نزنین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شما زیرپوستی به دین زرتشت توهین کردی شما اصلا چیزی از این دین میدونی یعنی فکر نمیکنی زرتشتی ها دعا د ...

چیشد دیشب؟؟ احضار کردی!؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اگه دقت کنین عنصر آتش داره زیادی فعال میشه یعنی اینکه آتشفشان ها رو فعال میکنن 

این طایفه از آتش هستن 

هر چی کارهای کثافت و شیطانی بیشتر بشه 

جنیان به صورت فیزیکی ظاهر میشن برای آزار انسانها

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم