2777
2789

رشتم جوریه که باید تو شرکت و اینا کار کنم 

می‌خوام برم شرکت خصوصی میگن اونجا مردا هستن 

باید محیط زنونه باشه 

آخه مگه می‌خوام حوزه علمیه ؟ 

میگن کسی که بهت کارو یاد میده مرده یا زنه؟😐چه جور مردیه چند سالشه 

میگن برو شغل دولتی

آخه مگه فرش قرمز پهن کردن و من نرفتم نصف ایران شهیدن و ورودش سخت شده 

کلی توهین کرد بهم میگه هر جا بری مثه سگ بیرونت میکنن 

یا میگن تو افسرده ای تو سنت زیاد شده خط قرمزه 

کلی توهین کردن بهم میگن هم سنات پرستار و معلمن

حالم بده به نظرتون چیکار کنم

چرا خانواده از صد تا دشمن بدتر میشن نمک میپاشن رو زخم آدم به خاطر همین افکار پوچ و بی اساس من تو 25 سالگی کارشناسی گرفتم 

رشتت چیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخهشناسایی بشم برام بد میشهتا همین جاشم زیادی از خودم گفتم میترسم مربوط به بخش اداری و کارای ادا ...

حق با خانواده خیلی غد و به نظر خودت محافظه کاری و بدردکار نمی‌خوری کسی که از گفتن رشته اش ابا داره 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق با خانواده خیلی غد و به نظر خودت محافظه کاری و بدردکار نمی‌خوری کسی که از گفتن رشته اش ابا داره

من هیچ عبایی ندارم فقط از این محیط نی نی سایت میترسم که شناسایی بشم این جا همه چی میگم دوست ندارم کسی بفهمه 

وگرنه میخوای درخواست بده اونجا بهت بگم 

چه ربطی داره مگه ما که پرستاریم همکار آقا نداریم؟گاهی پیش میاد شیفت شب تک خانم بخش هستیم تا صبح با ش ...

نمیدونم خودمم

میگن آره مرداد اذیتت میکنن محیطش خرابت می‌کنه یه حرفای عجیب غریب

همش از تعصبات الکیه 

چقدر خودخواهی که به خاطر رفع کنجکاوی (فضولی) خودت همچین چیزی رو به استارتر می‌گی

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بیشتر

..کشورای مس.....لمون عقاید پوسیده عهد قجری دارن 

تعصبات پوچ توخالی ...خانواده اپن‌داشتن یه نعمته 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته