2777
2789
عنوان

گروکشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 49 پست
واقعا باید حتما بیاد یا اومدنش خونه مادرپدرتون از آرامشتون مهمتره چندبار اینجوری گفت برات مهم نباشه ...

دقیقا فک کنم چون هرسری این حرف و زده من گریه کردم سعی می‌کنه منو تحریک کنه😐🤦🏻‍♀️

دلم برای مامان بابام میسوزه خیلی محترمانه با شوهرم رفتار میکنند حالا دخترشون تنها بره خونشون حس میکن ...

نمیشکنه. خیالت راحت. انگار کن مجردی. مکه حتما هر سری باید شوهرت باهات باشه. مثل دوره مجردیت برو اونجا عشق و حال کن.. شوهر منم خودشو چص میکزد برا من. نمیام خونه بابات. ال بله فلانه. ـگفتم به کتفم.. الان خودم ظهرا  دلم لخواد میرم نهار میمونم. بیرون رفتنی میذم خونشون یه سر. بعد رنگ شوهره میزنم بیا اینجا شام. اونم مجبوره که بیاد 

لی لی به لالاش نزاار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا فک کنم چون هرسری این حرف و زده من گریه کردم سعی می‌کنه منو تحریک کنه😐🤦🏻‍♀️

از الان به بعد محکم تر باش

بهش بگو عزیزم هر جور راحتی 

چون دوست ندارم برای کاری مجبورت کنم 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
به نظرم دعوتش بد نبوده حالا شما میرفتید. همین که دوست داره دورش باشید و تو زندگیتون دخالت نداره فقط ...

مشکل اینه که دخالت می‌کنه 

اینم بگم که دقیقا اون روزی که گفت ما پریشبش با همین ترفند خونش بودیم راستش از من خوشش نمیاد فقط پسرشو میخاد الان ۴ماهه خونم نیومده اگه هم بیاد غذامو نمیخوره فقط به این بهانه میخاد شوهرمو بکشه طرف خودش

چقدمازناهامظلومیم بخداتاشوهرنداریم هی تیکه میندازن ک چراشوهرنمیکنی چشم وکوربسته یکی روانداخت میکنی ک ...

دقیقا نمیتونی کاری کنی بارها سر مادرش از شوهرم کتک خوردم ولی این زن دست برنمیداره همش میگه من پسرمو ول نمیکنم

خو وقتی تو نمیری اونم نمیاد متقابله

ببن عزیزرفتنی ک تایه هفته بابت حرفاشون گریه کنی چ رفتنی داری رفتنی ک ازدوروزقبل تربایدانواع قرص هاروبخوری ک ب ترک دیواربخندی اونجاچه فایده میگن کعبه خداروبشکن ولی دل ادم رونه کعبه خدابدست مخلوق  درست شده ولی دل ادم ب دست خالق درست شده

ببن عزیزرفتنی ک تایه هفته بابت حرفاشون گریه کنی چ رفتنی داری رفتنی ک ازدوروزقبل تربایدانواع قرص هارو ...

دقیقا حرفهای دل منو زدی 

رو به رو شدن با آدمی که هر بلایی بگی سرت آورده چه رفت و آمدیه آخه

دقیقا نمیتونی کاری کنی بارها سر مادرش از شوهرم کتک خوردم ولی این زن دست برنمیداره همش میگه من پسرمو ...

ی باربراهمیشه اسی بشوهرت بگوتوک مردزندگی نبودی توک وابسته مادرتی چرادخترمردم ک باهزارامیداومده توخونت خون ب جیگر میکنی تومردزندگی نبودی چرازن گرفتی بهتربگم مادرت منوبه چشم هومیبینه

نمیشکنه. خیالت راحت. انگار کن مجردی. مکه حتما هر سری باید شوهرت باهات باشه. مثل دوره مجردیت برو اونج ...

درست میگین من همش از این میترسم که دیگه با خانوادم رفت و آمد نکنه مامان بابام غصه بخورن 

بخدا که از گل پایین تر به شوهرم نگفتن با این که ۱۰ بار منو از خونه پرت کردن بیرون خودشو مادرش

مشکل اینه که دخالت می‌کنه اینم بگم که دقیقا اون روزی که گفت ما پریشبش با همین ترفند خونش بودیم راستش ...

پس چقدر زن مریضیه. خدا صبرت بده. مادرشوهر سالمی که دخالت نکنه تا به حال ندیدم. شوهرتم گفت خونه مامان بابات نمیام بگو نیا هر جور مایلی. بهشون میگم دوست نداره بیاد اجبار نیست که. (میدونم چقدر سخته اینو به مامان بابات بگی اونم وقتی انقدر به شوهرت احترام میزارن ). نهایت خودت یه مدت فقط برو خونه مامان بابات بگو سرش شلوغه، عذر خواهی کرد نتونست بیاد و فلان و بهمان. جوری بگو دلشون اشوب نشه. شوهرتم خودش خسته میشه بعدا ازین 💩 که خورده و باهات میاد. دامادا چقدر پرو ان این روزا، یکیش شوهر خودم 😓خدا به دادمون برسه.