2777
2789
عنوان

گروکشی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 49 پست
ی باربراهمیشه اسی بشوهرت بگوتوک مردزندگی نبودی توک وابسته مادرتی چرادخترمردم ک باهزارامیداومده توتوخ ...

دقیقا مادرش انگار زن شوهرمه دلش نمیخاد منو ببینه کنار شوهرم از من بدش میاد اینو خودم میفهمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چقدر زن مریضیه. خدا صبرت بده. مادرشوهر سالمی که دخالت نکنه تا به حال ندیدم. شوهرتم گفت خونه مامان ...

آره بخدا خدا بهمون رحم کنه 

ما زنا پشتیبانمون فقط خداست هیچ رحمی از طرف اینا به ما نیست بارها شوهرم منو زد ولی مادرش فقط وایسادن نگا کرد خندید و گفت حقته پسرمو دیوونه کردی

دقیقا مادرش انگار زن شوهرمه دلش نمیخاد منو ببینه کنار شوهرم از من بدش میاد اینو خودم میفهمم

ی روزای توشهرغربت کشیدم ک تنهادل خوشیم گاهی وقتارفتن ب بیرون لاب لای ماشینادنبال پلاک ماشینی ک میکشتم ک همشریم باشه شایدخنده دارباشه ولی دیدن پلاک همشریم باعث دلگریم میشه😭🫂من چی بگم ک دارم خونواده ولی یتیم حساب میشم

خو اوکی پس توقعشو از اومدن شوهرش به خونه باباش کم کنه

شوهرش اسی معلومه شعورنداره ولی وقتی خودتوجای میری ک همیشه صدشونوبرات میزارن دم میکنی زورب ادم میاداسی وقتی خونه مادرشوهرش میره احترامی نمیبینع شوهراسی هم کورنمیبینه تقصیراسی نیس گ

ببررو خونه بابات قهر

دوماه رفتم حتی یه بارم دنبالم نیومدن 

شوهرم می‌گفت اگه مامانم بیاد کوچیک میشه 

خودمم با خانوادت حرفی ندارم درصورتی که مامان بابای من اصلا کاری نکرده بودن تازه شنیدم که مادر شوهرم گفته بود به جای اینکه خرجشو بدیم مهرشو میدیم برا پسرم زن زیاده خب شما باشیم یادتون میره این حرفا رو منم دیگه رغبت نمیکنم نگا کنم تو چشاش

درست میگین من همش از این میترسم که دیگه با خانوادم رفت و آمد نکنه مامان بابام غصه بخورن بخدا که از گ ...

مقصر خودتی عزیزم. برای کسی تره خورد کن که برات سبزی میاره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چقد خوبه که دقیقا حس و حال منو درک میکنی

سنی ندارم اسی ولی اندازه دردام پیرشدم اسی یجاگیرکردم ک ازخداهم کاری برنمیاداسی من میدونم ته داستانم چی میشه ولی زمانی اون اتفاق میوفته ک موهام سفیدشده ادمای بی کس مث من بایدباادم بی کس ازدواج میکردن من اینوزمانی فهمیدم ک دیرشده دوتابی کس قدرهموبهترمیدونن شوهرمن کس وکارزیادداره تحملش برام سخت شده ازکدوم دردم بگم ک ب حالم گریه نکنی😭😭🫂

شوهرش اسی معلومه شعورنداره ولی وقتی خودتوجای میری ک همیشه صدشونوبرات میزارن دم میکنی زورب ادم میاداس ...

خو میگم خونه باباش که میخاد بره خودش بره دیگه واقعا توقع زیادیه که بخای وقنی خونه پدر شوهرت نری بعد کلا همه جا شوهرت همراه باشه

سنی ندارم اسی ولی اندازه دردام پیرشدم اسی یجاگیرکردم ک ازخداهم کاری برنمیاداسی من میدونم ته داستانم ...

الهی عزیزم دعا میکنم خدا به زندگیت برکت دوباره ای بده 

خدا کنه بهترین چیزا رو تجربه کنی خودتو اذیت نکن به خاطر کسایی که تنها هدفشان ازکاراشون همین آزار دیدن ماست 

باشه عزیزم سعی میکنم اغلب تنها برم خونه بابام

من خودم هم اکثرا تنها میرم هرچی کمتر همسر با خونواده در ارتباط باشه حاشیه کمتر پیش میاد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤