2777
2789
من میخواستم همینو تاپیک بزنم.من مادرشوهرم رییس پاچه پاره های شهره.هرچی داره واسه دختراشه تا الان یاد ...

شما بزرگواری کن و یه چیز هر چند کوچک تهیه کن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

[QUOTE=54794328]من خواهرشوهرم ازبرادرشوهرام پول جمع کرده ازماهم200گرفت بعدخودش پاشده رفته ی سبزی خردکن واسه.یه روز برو خونه مادرشوهرت بهش بگو مبارکه سبزی خورد کنت.بگو که ازش راضی هستی.بگو ببخشید دیگه کم گذاشتیم براتون.ان شاءالله سری بعد براتون جبران کنیم.😁😁😁😁😁خودش دیگه تا آخرش میفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدونم.میخوام یه جوری واسه مادرشوهرمو بپیچونم نرم.چون خیلی دلگیرم ازشون.راضی ام پول بفرستم براش ...

دقیقا منم دوست ندارم برم کاش یه بهونه ای منم گیربیارم خیلی دلم شکسته از دست کاراشون.هرسال براش سنگ تموم میذاشتم ولی دیگه نه.میخوام تلافی کنم که دل سکستن هنر نیست منم میتونم به راحتی دلش و بشکنم.برای مادرم از9سالگیم تاحالا اشک و ماتم و روزه گرفتن و خیرات بوده هیچ وقت بهش کادوندادم.کاش روز مادری وجود نداشت

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من میخواستم همینو تاپیک بزنم.من مادرشوهرم رییس پاچه پاره های شهره.هرچی داره واسه دختراشه تا الان یاد ...

ما واسه پدرشوهرم قرار بود دنگی پول بذاریم 

ما رفتیم یه ریش تراش خوب گرفتیم هیچکدوم دنگشونو ندادن

الان برادرشوهرم ریششو نمیزنه که بره خونه باباش با ریش تراش اون ریششو بزنه

میدونم چی میگی ادم خیلی میسوزه!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
[QUOTE=54794328]من خواهرشوهرم ازبرادرشوهرام پول جمع کرده ازماهم200گرفت بعدخودش پاشده رفته ی سبزی خرد ...

اره خیلی دلم شکست انگا ادم حسابم نکرده ولی شوهرم میگفت باهاش دعواکردم منم اصلازنگ نزدم بگم چرابهم نگفتی گفتم الان توهن میزنه ک خیلی ادم مهمیه ولی ب شوهرم گفتم منم سال اولم بودذوق داشتم برمم خونه ی مادرشوهرم بهش میگم مبارکه ب من ک کسی نگفت بیام

نباشه روزی که نباشی...
قطع رابطم با مادرشوهر  از مادرمم خیلی دورم هفت ساعته راه بینمون بهش تبریک میگم😍

خوش به حالت که قطع رابطه ای.من با مادرم یه دنیافاصله دارم  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

درد بی  درمون میخرم واسه مادر شوهر عوضی،انشالله خدا ازش نگذره که اینقدر منو حرص میده،امروز به شوهرم به شوخی گفتم پس کی واسمون لباس عید میگیری،گفت بخدا ندارم قسط این ماه بانک رو هم بدم،اونوقت بابای عوضیش پنج تومن ازش خواست این الاغ هم بهش داد،امشب خبر مرگم رغتم یه سر خونه انتر خانم،میگه واااای هوس جیگر کردم،شوهر الاغمم میگه دوتا جیگر میخرم جمعه بخوریم،انشالله سرطان بشه بره تو خون مادرش،بخدا یدونه برنج تو خونه نداریم یا یه تیکه گوشت،اونوقت میخواد آجیل و کوفت و زهرماربخره فامیلا ننش از اصفهان میان بیان بریزن و بپاشنو برن،اینقدر ناراحتم که اشکم بند نمیشه،از حرص خوردن معده درد گرفتم

این ک خیلی بده فک میکنه قایمکی از شما این کارو میکنه،با همسرت صحبت کن بگو من با این کارت کوچیک میشم ...

نه عزیزم من خودم به شوهرم گفتم که این کارو بکنه

واسه اینکه هر وقت براش کادو گرفتم؛ خدا شاهده رفتم بهترین و مورد نیازترینش رو گرفتم براش، با کلی ذوق تزیین میکردم بدون اینکه به من نگاه کنه از شوهرم تشکر میکرد اولش فکر کردم حالا حواسش نبوده ولی 

دیدم هر دفعه این کارو میکنه ، حتی یه بارم شوهرم بهش گفت مامان جان سولی برات خریده، بازم بدون اینکه منو نگاه کنه گفت با پول تو خریده دیگه!!

به خاطر همین به شوهرم گفتم در نبود من بهش پول بده که رفتار زشتش رو نبینم!!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤