2777
2789

منم نمیدونم.میخوام یه جوری واسه مادرشوهرمو بپیچونم نرم.چون خیلی دلگیرم ازشون.راضی ام پول بفرستم براش ولی خودم نرم ببینمش.نمیدونم.خدا کنه یه بهونه ای پیش بیاد نشه که برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهرم ازبرادرشوهرام پول جمع کرده ازماهم200گرفت بعدخودش پاشده رفته ی سبزی خردکن واسه مادرشوهر ...

آره دیگه باید به شما هم میگفت 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

من میخواستم همینو تاپیک بزنم.من مادرشوهرم رییس پاچه پاره های شهره.هرچی داره واسه دختراشه تا الان یادم نمیاد واسم چیزی خریده باشه حتی زایمان کردمم واسه نوش هیچی نگرفت.پارسال واسش جاروبرقی خریدم قرار بود دختراش دنگشونو بذارن اما پیچوندنو ۷۰۰هزارتومن تو پاچه من رفت.امسال قسم خوردم هیچی نگیرم مادرم میگه باید بگیری اونا بد میکنن تو بد نکن.اصلا دلم نیس هزارتومن خرج کنم.شما میگید چیکار کنم.

من نمیدونم چی بگیرم.یه سال یه پارچه مانتویی برای مادرشوهرم گرفتم خوششون نیومد.فکر کنم پول بدم بهتر باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آره دیگه باید به شما هم میگفت 

انقدم موذیه گفته گفتم دم عیده داره خونه تکونی میکنه مزاحمش نشم حتی ی زنگ ب من نزد بگه چی میگیرم یامیخوام امشب کادوشوببرم 

نباشه روزی که نباشی...
من خیلی وقته میگم خود شوهرم میبره تنهایی بهش کارت هدیه میده مثلا تو اتاقی که من نیستم بهش کادو رو م ...

این ک خیلی بده فک میکنه قایمکی از شما این کارو میکنه،با همسرت صحبت کن بگو من با این کارت کوچیک میشم ،بگو بده خودم بهش بدم ک پیششون ارج و قرب داشته باشم 

من خواهرشوهرم ازبرادرشوهرام پول جمع کرده ازماهم200گرفت بعدخودش پاشده رفته ی سبزی خردکن واسه مادرشوهر ...

مگه سبزی خورد کن چنده ک این همه پول جمع کرده؟

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

نمیدونم والله اتفاقا قراره شهرستان باشیم اونموقع شاید یه لباسی چیزی برای مامانم برای مادرشوهرم هم شوهرم هرچی خرید نوش جون مادرش اما اول باید دید برای من چی میده 😀😀😀😀😀البته خودمون درحال پس انداز کردنیم البته برای عروسی برادرشوهرم قراره خرید بکنم اگه اون رو نزاره پای روز زن یا ماشین ظرفشویی که قراره بخریم رو خدا میدونه دیگه اول بزار ببینم برای خودم چیکار میکنه