2777
2789
عنوان

چطور از این چرخه معیوب خارج بشم❓

198 بازدید | 17 پست

ی نفر غرورمو خورد کرد و تو دوروز اعتماد ب نفسمو از 100ب 0رسوند کاملا حرفه ایـ

الان من 27ام کنکور تیر دارم انگار ن انگار 

منی ک امسال عین خر خوندم الان زدم ب بیخیالی 

دسته خودمم نیست دستو دلم به درس نمیره 

از تاپیکا قبلم مشخصه 

دیروز رفتم دکتر 

بهم گفت اب بدنت کمه نبضت ضعیفه فشارت بالاعه خیلی و تپش قلب شدید داری 

سرم زدم 

لطفا خواهرانه نصیحتم کنید من انقد ناراحتم تحمل بد رفتاری ندارم😔

بنظرتون آه من نمیگیرش؟ خیلی عذابم داد تو این چند سال انقد اذیت شدم و گریه کردم منی ک همه از چشمام و خوشکلی زیادشون تعریف میکردن(بزرگ و مشکی و کشیده و مژه ها ی بلند داشتم) الان مژه هام ریخته موها سرم  ریخته زیر چشام چروک شده چشام کوچیک تر شده و کشیدگی شم کم شده فقط تو دوسال انقد شکسته شدم 

لاغرم هیچی جذب بدنم نمیشه چون با غم غذا میخورم 

اشتهامم صفره 

بخدا این عادلانه نیست اگه خدا دوست نداره با اون ازدواج کنم حداقل یه ادم مهربون و ذات پاک بیاره تو زندگیم ک اون سرم بیفته فکرش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میتونم بگم ای کاش قبل کنکورت وارد رابطه نمیشدی:)

نشدم من 98عاشقش شدم و1401رهام کرد 

بعد دو سه بار پیام داد و ناراحتی میکرد منم فحشش میدادم و بلاک چون عذابم داد 

بعد خودم دلم براش تنگ شد ی سوال ازش پرسبدم اونم کشش داد و بعدم بهم بی اهمیتی کرد این مال همین دو سه روزه

خدا ادم بیاره تا اونو فراموش کنی ؟؟؟جمع کن خودتو بچه بازی درنیار

نه من ادم احساساتی ام 

دوست دارم در اینده یه ادم خوب بیاد و باس ازدواج کنم تا دیگه احساس تنهایی نکنم

اگر اجازه بدین بر اساس تجربه یه اظهار نظر کوچیکی بکنم و برم

سالها میگذرن و روزهایی که از دستت میرن 

بعد با خودت میشینی فکر میکنی میبینی نه تنها این آدم بلکه چقدر از مشکلاتی که داشتی اصلا در حدی نبودن که بخوان مانع پیشرفت و موفقیت و خوشبختیت بشن

قدر خودت و جوانی و روزهایی که میتونی خوشحال و رو به پیشرفت باشی رو بدون

من خودم آدمه احساساتی بودم و البته هستم درک میکنم و بشدت پیشنهاد میکنم احساساتت رو مدیریت کنی

خیلی مفید بود ممنونم🌹🌹

سلامت باشید

گرفتار روابط با آدما نشید هیچ تضمینی برای ثبات ماندگاری یک رابطه با یه نفر وجود نداره در بهترین شرایط اصلا درنظر بگیریم یه آدم تمام فاکتورهای یه انسان کامل روهم داشته باشه شاید صبح پاشی ببینی اصلا زنده نیست.

سالها این گرفتاری منو از بهترین لحظه های زندگیم محروم کرد.

کاش 14سال پیش این حرفا رو یکی به خودم میگفت.

اون دوران ما خیلی با کسی حرف نمیزدیم ما دهه شصتی ها خیلی از حرفامون در دلمون خفه شد و مطرح نشد و مسیر اشتباه پشت اشتباه برای ما باز شد و حیف...

نشدم من 98عاشقش شدم و1401رهام کرد بعد دو سه بار پیام داد و ناراحتی میکرد منم فحشش میدادم و بلاک چون ...

عزیزم وقتی به رابطه رو تموم میکنی باید اون آدم و هرچی که تورو یاد اون میندازه هم چال بشه

اینکار شما مث نبش قبر میمونه

حالا اشکال نداره ولی دیگه از همه جا بلاکش کن عکسو فیلم و آهنگ و هدیه و هرچی ازش داری بنداز دور

خودتو جمع و جور کن

با یه دوست خوب که دلسوزته صحبت کن ازش بخواه کمکت کنه کم کم از جات بلند شی و پیشرفت کنی 

اره 15سالم بود عقل نداشتم فقط زنگ و پیام بود تا18سالگی تموم شد الانم 20سالمه ولی فقط حرص خوردم حس پی ...

اسی حرص نخور سرزنش نکن خودت رو تو بچه بودی چ میدونستی خام شدی دیگه هرکسی از این کارا و اشتباها تو زندگیش میکنه و تو اولیش نیستی 

باز خداروشکر فهمیدی شناختیش زودتر.

الان فقط رو هدفت تمرکز کن بخدا آینده ت خیلی مهم تره

کاربری خواهرم بوده الان برای منه