2777
2789

چهارساله شوهرم نه خودش خونه برادرام و خواهرام میره نه ما رو اجلزه میده. فقط میزاره خونه پدرم برم. تولد دخترم بود زن داداشمم دعوت کردم. حالا انروز تولد برادرزادمه. داداشم و زنش از صبه دارن میزنگن مطمینم میخوان شام تولد دعوت کنن ولی از خجالت اینکه چه جوابی بدم گوشیشونو جواب ندادم‌  چندبار طفلی داداشمو زنش و مادرم زنگ زدن  . خودمم خجالت میکشم جواب ندادم ولی میفهمم شوخرم نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت برو به درک که اون نمیاد 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

نمیدونن شوهرت اجازه نمیده؟؟ اگه میدونن نباید اصرار زیاد بکنن باعث ناراحتی میشه

میدونن که شوهرم سه ساله نمیره خونشون ولی ب نشانه احترام دعوت میکنن. ولی مادرم اینا بیش از حد پیگیرن دیگه.

نمیخواستم تولد دخترم زن داداشممو دعوت کنم خواهرم اونقدر گفت و گفت دعوتش کردم حالا اعصابم از این خورده اون کادو اورده واسه دخترم من نمیتونم حتی گوشیشو جواب بدم.

میدونن که شوهرم سه ساله نمیره خونشون ولی ب نشانه احترام دعوت میکنن. ولی مادرم اینا بیش از حد پیگیرن ...

باید درکت کنن

شما خودت به اندازه کافی ناراحت هستی الان از سمت اونا هم ناراحتی میکشی

کادو هم‌ به یکی که اونجاس کارت به کارت کن اونا از طرف شما بدن یا چند روز دیگه یجوری بهش برسون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باید درکت کننشما خودت به اندازه کافی ناراحت هستی الان از سمت اونا هم ناراحتی میکشیکادو هم‌ به یکی که ...

اره باور کنین گاهی جایی میرن مهمانی که شوهرم نمیره از دیت شوهرم ناراحت میشمو دلم نمیخواد حتی باهاش حرف بزنم در حالیکه تا حدی حق رو ب همسرم میدم خانوادم  در حقمون کمی کم لطفی کردن

اره باور کنین گاهی جایی میرن مهمانی که شوهرم نمیره از دیت شوهرم ناراحت میشمو دلم نمیخواد حتی باهاش ح ...

رک و راست بهشون بگو

باید درکت کننشما خودت به اندازه کافی ناراحت هستی الان از سمت اونا هم ناراحتی میکشیکادو هم‌ به یکی که ...

میخوام کادو بخرم یه روز بدم دست برادرزادم از این ناراحتم که گوشی جواب ندادم.

مبگم حداقل اینجوزی میگن گوشی جواب نداده و نمیدونسته دعوته ولی اگه جواب بدم و ندم خیلی بدتره

میخوام کادو بخرم یه روز بدم دست برادرزادم از این ناراحتم که گوشی جواب ندادم.مبگم حداقل اینجوزی میگن ...

حساس نشو بنظر من درکت میکنن