2777
2789
عنوان

گربه ی پر دردسر

172 بازدید | 28 پست

سلام دوستان یه مشورتی ازتون میخوام 😔 

من یه گربه دارم سه ساله که تو حیاطمون بود بش غذا میدادم الان سه تا یچه زاییده ، با خودش ۴ تا و واقعا کنترلشون سخته ، جرئت ندارم از در خونه برم بیرون سریع میان تو خونه تا وقتی غذا ندم بشون نمیرن بیرون . سیر هم باشن بازم همینکارو میکنن نه فقط من هرکی از در خونه میاد میره همینجوری میان تو دست و پا .  هروقتم غذاشون دیر میشه گربم یجورایی حمله ور میشه یبار با پنجه زد تو چشمم به صدم ثانیه چشامو بستم !!! من با غذا دادن شون‌مشکلی ندارم ولی واقعا اسباب اذیت شدن بنظرتون بهترین کار چیه :( 

اگه مثلا سرجاشون باشن بری بیرون غذاشونو بدی بازم خوبه ، ولی درو باز میکنی مث زامبیا میریزن تو خونه 🤦🏻‍♀️ منم که مامانم حساس بالخره گربه خیابانی ین دیگه خونگی نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه که هروقت مادرشون از شیر گرفتنشون واگذارشون کنی تو دیوار. کاری که من کردم. فوری می ب ...

شما گربه اتون خونگی بود یا خیابانی ؟ برعکس بابام همین پیشنهاد رو داد ولی من گفتم کسی گربه خیابونی نمیخواد .. 

شما گربه اتون خونگی بود یا خیابانی ؟ برعکس بابام همین پیشنهاد رو داد ولی من گفتم کسی گربه خیابونی نم ...

می دونی دوتا گربه خیابونی بود که یکیش ۵ تا بچه به دنیا آورد و یکی هم دوتا.  . بهشون غذا و پناه دادم.  حیاطمون هم جلوهست  دیدم خیلی تو دست و پا هستند.  منتظر شدم از شیر گرفته بشن.    تو دیوار رایگان برای واگذاری گذاشتم.   برخلاف انتظارم. خیلیا اومدند پی وی.   و البته با دوبار آگهی همه شون رو بردند.   چون بار اول همه اونا که خواستند و قولش رو دادم نیومدند.    بار دوم هم گذاشتم.   یکی از بچه گربه ها رام بود. گذاشتم برای دخترم.   و الان مادراشون هم میان حیاط ما هرروز بهشون غذا می دم.  در واقع ۳ تا گربه.   

شما گربه اتون خونگی بود یا خیابانی ؟ برعکس بابام همین پیشنهاد رو داد ولی من گفتم کسی گربه خیابونی نم ...

ببین اگه اصلا رام نیستند و خودت نمی تونی بگیری.  این رو ذکر کن. بعضیا خودشون می تونند بگیرند

اگه کاملا  رام و دستی  باشه برای خونگی می برند. ولی اگه رام نباشه و خیابانی باشه. برای روستا برای موش می برند

ببین اگه اصلا رام نیستند و خودت نمی تونی بگیری. این رو ذکر کن. بعضیا خودشون می تونند بگیرند

منکه میتونم بگیرم یجورایی بمن دارن عادت میکنن خودشون میان پیشم ولی خب هنوز دستی نیستن مثلا کسی غیر من بخواد بگیرتشون چنگ میندازن 

اگه کاملا رام و دستی باشه برای خونگی می برند. ولی اگه رام نباشه و خیابانی باشه. برای روستا برای مو ...

اها ممنون عزیزم مجبورم همینکارو کنم دیگه واگذارشون کنم

هرچند مادرشون خیلی وابستست بهشون دلمم نمیاد 🥲

تو دیوار هم می ذاری. اولویت رو بذار با کسانیکه بیشتر از یکی می خوان. البته اگه احساس کردی قابل اعتماد نیست نه

من اولویت رو دادم به کسانیکه جفت جفت بردند. یکی هم همه رو می خواست مادر و بچه ها رو که کمی مشکوک شدم اعتماد نکردم.   یکی هم که همه رو می خواست دیر پیام گذاشت. ولی قابل اعتماد بود. اگه زودتر پیام می ذاشت به همون واگذار می کردم

فقط،اینکه حمله می کنه عجیبه. ما هیچیک از گربه هایی که غذا دادم حمله نمی کردند

حس میکنم عصبی شده ! اخه من غذا به اندازه ۴ تاشون میریزم همیشه بچه هاش سهمشو میخورن گشنه میمونه ، اخه بچه هاش شیرم میخورن دیگه چه خبرشونه 

برا همین یبار گربم تنا اومد خونه درو بستم گفتم بدم بخوره غذاشو که بچه هاش سهمشو نخورن انقد وحشی شد واقعا ازش ترسیدم🫤 حالا بیا و خوبی کن