2777
2789

الان همه دخترا پسر بازن 

همه پسرا هم دخترباز... 

چی بشه از هر صد نفر یه نفر اهلش نباشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

کاش حداقل پسرای خراب گیر دخترای خراب بیفتن .طفلک دوستم اینقدر پاک بود گیر یه لاشی افتاد هفت خط پسر عمه اش هم بود آخرم به دوستم چندین بار خیانت کرد بالاخره دوستم طلاق گرفت الان خداروشکر ازدواج دومش خوبه بچه هم داره

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه جنگله با هزار تا دروغ و دغل زندگی شروع میشه

دیگه برای بعضیا بله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثل شوهر من باید تیمارستان بستریش میکردن بجاش زن گرفتن زن درستش کنه ر..م تو تربیتو عقلتون

واقعا اینجور آدما که برای همچین پسرایی میرن خواستگاری انسان نیستن

متاسفانه میگن واسه پسر عیب نیستحتی خیانت هم بکنن میگن مرد مهم نیست

ولی بنظر من خیلی عیبه خیلی عیب، مثل تابوشکنی میمونه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

تا دخترا پا ندن پسرا با کی میخوان تیک تاک بزنن؟؟؟

پسر هوله؟

مقصر دختره؟

مغزتونو باید با اسید بشورید

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بسکه پست و اشغال هستن وقتی هم به ننش میگم. میگه دوربرشو بگیر بهش محبت کن درست میشه اشغال های کثافت خونه خراب کن الان دوهفته آمده چترهاشو باز کرده نمیره دیگه حالم از همشون بهم میخوره مدام به همه  میگه پسزم اصرار داره بمونم نگهم داشته خودتو و پسرت گوه خوردین آشغالا 

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
هرچی می کشیم از خانوادهان

اره بخدا اینقد مادرم رو اعصابمه تا هرچی میشه میگه بچه های من مقصرن اذم نیستن مثل خانواده پدریشونن اینقد اینو کفته زنداداشمو پررو کرد هر کاری بخواد میکنه میدونه برادرم بی کسو کاره دیگه حالا داش منو نصیحت میکرد مردا همشون همینن فلانن گفتم تمومش کن مامان حالمو بهم زدی میگن فقط سرویس بذین به خانواده شوهر هربلایی سرتون اوردن اشکال نداره فقط اسم شوهر روتون باشه 

پسر هوله؟مقصر دختره؟مغزتونو باید با اسید بشورید

پسر هوس بازه نه هول دختره هول براشوهر اونم نمیدونه فقط عروسک دست شماهم چشماتون باز کنید رو حقیقت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم