2777
2789
الان همه دخترا پسر بازن همه پسرا هم دخترباز... چی بشه از هر صد نفر یه نفر اهلش نباشه...

کی گفته ؟ یه آدم حسابی که سرش گرم کارش باشه وقت اینجور کارا نداره 

لابد از نطر شما همشون هم خانواده میبره خواستگاری تا آدم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بنظر من خیلی عیبه خیلی عیب، مثل تابوشکنی میمونه

بله گلم کاملا حق باشماست

من خودمم ار این طرز فکر بدم میاد

خیانت خیانت زن و مرد نداره

ولی متاسفانه یه سری خانواده ها طرف پسرشون می گیرن و میگن واسه مرد عیب نیست

چند روز پیش یه مرد به زنش خیانت میکنه اونم با یه زن شوهر دار الان زن با یه بچه رفته خونه ب باباش شوهرش میخواد طلاقش بده

ولی مرد خییییلی عادی داره زندگی میکنه

حالا  جالب اینجاست این آقا که خیانت کرده خانمش خیییییلی از خودش خوشگلتر ا

کی گفته ؟ یه آدم حسابی که سرش گرم کارش باشه وقت اینجور کارا نداره لابد از نطر شما همشون هم خانواده م ...

دیگه حرف تو دهن من نذار 

آدم حسابی همون یکی در صد تاست دیگه... فکر کردی چقدر آدم حسابی وجود داره البته اگه منظورت از حسابی کسی باشه که دوست دختر یا پسر نداشته باشه... 

من معتقدم کسی که یه عمر خونوادش پدرش مادرش نتونستن آدمش کنن چطور دختر مردم توی چند سال آدم کنه؟

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب دخترام پسر بازن.... ینی اونام نباید ازدواج کنن...

نه خیر آدم اینجوری یا ازدواج نکنه یا با یکی مثل خودش ازدواج کنه بعدم هر کدوم با بقیه هم بپرن ادای روشن فکری بیان 

خوب برن هموم دختری که پسرشون باهاش بازی کرده بگیرن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا