2777
2789

بچه ها من تو خانواده پر تنشی بزرگ شدم و تو خونمون سر و صدا هستش خودمم نا اروم هستم استرسیم و همش راه میرم به نظرتون رو من جواب میده ؟ دلم میخواد دختر ارومی باشم دوست دارم ذهنم اروم باشه همش راه نرم مثل دیوونه ها کسی اینجوری میشناسین درست شده باشه یا رو خودتون جواب داده ؟  بیش فعالی دارم من با قرصم خوب نمیشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلهمن بد خوابی و اضطراب و استرس با مدیتیشن و ورزش خیلیییییییی بهتر شد خیلییی

میشه کمکم کنی ؟ مدیتیشن رو بلد نیستم میشه بگی چی کار کنم اگه وقت داری ؟ خیلی ازت ممنون میشم من همش راه میرم نمیتونم تمرکز کنم خیلی مشکل دارم با قرص خوب نمیشم 

میشه کمکم کنی ؟ مدیتیشن رو بلد نیستم میشه بگی چی کار کنم اگه وقت داری ؟ خیلی ازت ممنون میشم من همش ر ...

تو گوگل سرچ کن مدیتیشن خواب عمیق سایت هوشیار 

خودِ راهنمای مدیتیشن اولش کاملا بهت توضیح میده چیکار کنی ترجیحا هندزفری بزار

بعد تو چنل تلگرامشون عضو شو اونجا هم میزارن فایلهای صوتی رو

اگه با راهنمای مدیتیشنش حال نکردی سریع بیخیال نشو و برو تو یوتیوب و جاهای دیگه بگرد

در مورد ورزش ترجیحا باشگاه برو یوگا یا trx ثبتنام کن یا اگه شرایطش رو نداری کِشِ trx بگیر تو خونه با ویدیو انجام بده و اگر نه، برنامه ورزش در خانه بانوان رو دانلود کن و حرکات یوگا رو انجام بده

ترجیحا غذاهای سالم بخور و اگه تونستی حتی چند دقیقه تمرکز کنی کتابهای جذاب بخون 

پیشنهادم تو رمان (جز از کل ترجمه پیمان خاکسار // دشت پارسوا نوشته مریم عزیزی) و تو روان شناسی کتاب های ( هنر رندانه به 🥚گرفتن ترجمه ارشاد نیکخواه // بی حد و مرز نوشته جیم کوییک) 

میتونن خیلییی جذاب باشن و ترغیبت کنن به کتابخوانی

خیلی خوشحالم که دنبال آرامشی، یکی از لذت بخش ترین چیزاس🌱

من گاهی نقاشی و رنگ امیزی و پیاده روی و جاهایی که دوست دارم رفتن رو هم امتحان میکنم که حالم خوب شه

هرچند معتقدم هیچی اندازه نوشتن نجات بخش نیست، حتی ماهی یبار هم که شده برای خودت بنویس اگه میتونی.

اینم در نظر داشته باش همه چیز یه شبه درست نمیشه

اما اونقدرام که فکر میکنی طولانی نیست واقعااا

صبور باش عزیزم سمت دارو نرو فقط اعتیاد میاره و هی باید سمت داروهای قوی تری بری

وقتی وارد این سبک زندگی بشی کم کم تو همه چیز ارامشو پیدا میکنی  حتی تو بدترین شرایط:)