عزیزم ب خدا ایمان داشته باش صبر کن خدا تو سوره ضحی گفته ی چیزی بهت میدم راضی میشی و ی جا دیگه خدا تو قران گفته براتون قرت عین قرار دادم یعنی اشک از سرشوق تمام میشه ی روز خوب میاد فقد صبور باش💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ب خدا ایمان داشته باش صبر کن خدا تو سوره ضحی گفته ی چیزی بهت میدم راضی میشی و ی جا دیگه خدا تو ...
به روزخوب قراره وقتی بیاد که من فهمیده باشم باید از کدوم مسیر برم مگه نه؟ من حیرون و سرگردونم افسرده شدم دیگه بارها دعا و نذر کردم کهنشونم بده راهو ☹️روز به روز دودل تر میشم عزیزم دعا کن نور یقین به قلبم بباره
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
باور کن هممون مثل همیم انسان تا آخر عمرش سردرگمه پس تو تنها نیستی فقط باید تو این راه توکلت به خدا ب ...
ارتباط و توکلم به خدا خیییلی از قبل بهتره اما نمی دونم حکمت این سر درگمی چیه 🥺😭😭خیلی سخته شدم مرده ی متحرک چون من سرشار از استعداد و توانایی هستم اما وقتی نمی تونم استفاده کنم ازشون رسما هیچم!!! بارها ازش خواستم مسیر رو نشونم بده
لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
استخاره هم گرفتم یکی دوتا نیست کلی مسیره تقریبا ۴تا از استخاره ها خیلی خوب درومده گیجتر شدم حتی به چند نفر سپردم که واردترن تفسیر این استخاره هارو برام در بیارن و راهنمایی کنن اما بی خبرم گذاشتن