2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته بیاید یه چیزی بگید

177 بازدید | 33 پست

خیلی حالم بده مغمومم☹️از فکر کردن به اینکه باید چیکار کنم چه هدفی رو‌دنبال کنم خستم شده 

چرا خدا نمیخواد یه راهیو‌ نشونم بده 🥹🥺😭

تورو خدا یه چیزی بگید غصه ام کمتر شه ثواب می کنید 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

عزیزم ب خدا ایمان داشته باش صبر کن خدا تو سوره ضحی گفته ی چیزی بهت میدم راضی میشی و ی جا دیگه خدا تو قران گفته براتون قرت عین قرار دادم یعنی اشک از سرشوق  تمام میشه ی روز خوب میاد فقد صبور باش💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب خدا ایمان داشته باش صبر کن خدا تو سوره ضحی گفته ی چیزی بهت میدم راضی میشی و ی جا دیگه خدا تو ...

به روز‌خوب قراره وقتی بیاد که من فهمیده باشم باید از کدوم مسیر برم مگه نه؟ من حیرون و سرگردونم افسرده شدم دیگه بارها دعا و نذر کردم کهنشونم بده راهو ☹️روز به روز دودل تر میشم عزیزم دعا کن نور یقین به قلبم بباره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
باور کن هممون مثل همیم انسان تا آخر عمرش سردرگمه پس تو تنها نیستی فقط باید تو این راه توکلت به خدا ب ...

ارتباط و توکلم به خدا خیییلی از قبل بهتره اما نمی دونم حکمت این سر درگمی چیه 🥺😭😭خیلی سخته شدم مرده ی متحرک چون من سرشار از استعداد و توانایی هستم اما وقتی نمی تونم استفاده کنم ازشون رسما هیچم!!! بارها ازش خواستم مسیر رو نشونم بده 

جنبه داری فحشت بدیم آروم‌شی؟🤣

ای کاش با فحش دادن می تونستم آروم بگیرم میگفتم فحش بدی🥲🥲

ارتباط و توکلم به خدا خیییلی از قبل بهتره اما نمی دونم حکمت این سر درگمی چیه 🥺😭😭خیلی سخته شدم مرد ...

باور کن منم مثل توم هزاران راه رو رفتم آخرشم نفهمیدم استعدادم چیه و هدفم تو کدوم راهه

خب عزیزم چرا استخاره نمیگیری که کدوم راه بری؟

استخاره هم گرفتم یکی دوتا نیست کلی مسیره تقریبا ۴تا از استخاره ها خیلی خوب درومده گیجتر شدم حتی به چند نفر سپردم که واردترن تفسیر این استخاره هارو برام در بیارن و راهنمایی کنن اما بی خبرم گذاشتن 

باور کن منم مثل توم هزاران راه رو رفتم آخرشم نفهمیدم استعدادم چیه و هدفم تو کدوم راهه

جدی🥺چاره چیه؟ حداقلش اینه تو‌امتحانشون  کردی من حس می کنم فلج شدم تو تصمیم گیری 

میخوای برات استخاره بگیرم باتسبیح

چه جوره قابل اعتماده ؟؟ اره بگیر اما اینم بدون که چندتا نیته