2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ایران اپل اصلا نمایندگی نداره هرکی هم‌گفته بخر با گارانتیه دروغ محضه

گارانتی شرکتی داریم 

از شرکت‌های وارد کننده. بله بین المللی اینجا کاربردی نداره

گارانتی شرکتی که همه دارن ولی گارانتی خود اپل تو ایران بی معنیه

شرکتی رو میخوام دیگه. بین المللی ک بدرد ایران نمیخوره. الان بدون رجیستر شرکتی کدوم فروشگاه داره ؟ 

گارانتی شرکتی داریم از شرکت‌های وارد کننده. بله بین المللی اینجا کاربردی نداره

گارانتی ایفون تو‌ابران همش چرته تو یه گوشی ایفون خراب کن ببر ببین چجوری کارانتی میکنن  به غیر اینکه یه پول زیاد واسه تعمیر ازت میگیرن کاری نمیکنن،گارانتی یعنی رایگان

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

گارانتی ایفون تو‌ابران همش چرته تو یه گوشی ایفون خراب کن ببر ببین چجوری کارانتی میکنن به غیر اینکه ...

ای بابا 

ینی رسما هیچ فرقی نمیکنه و بدون شرکتی بگیرم؟ الان تو سایتا میبینم فقط مهلت تست 7 روزه دارن. گفتم اگه مثلا ی ماه بعد مشکلی پیش اومد اونطوری میتونستم پیگیری کنم 

ای بابا ینی رسما هیچ فرقی نمیکنه و بدون شرکتی بگیرم؟ الان تو سایتا میبینم فقط مهلت تست 7 روزه دارن. ...

اره در حد یکماه،اشنا داری بگو از اونور برات بیارن و نات اکتیو بگیر حتما

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم