2777
2789
عنوان

کنکور انسانیا بیان

39 بازدید | 6 پست

دوستان من کنکور ۴۰۵ ام

شرایط مشاور گرفتن ندارم لطفا اگه کسی میتونه برای تابستون یکم راهنمایی کنه منو..مثلا چقد بخونم در روز چند پارت بخونم تنوع دروس چجوری باشه و برنامه ریزی چجوری کنم 

روزی حداقل ۱۰ تست از هر درس از الان بزنی 

قشنگ رتبه ۱ رو میاری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری برنامه ریزی کنم؟

اول از همه بگو هدف چیه 

بگم چقدر بخونی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
قطعا حقوق چون دایی و خالم حقوق میخونن علاقه دارم

خب تا الان هر چی بلدی رو تست بزن

و هر درسو که یاد گرفتی ازش کلی تست بزن

و درس های مخصوص رشته خودت

مثله فلسفه و تاریخ و فنون و ریاضی رو خوب بیشتر بخون