2777
2789
عنوان

اول صبحمون با قهر با شوهر اغازشد

406 بازدید | 36 پست

نوبت گرفته بودم برم ابروهومو فیبروز کنم از دیشب میگم پول بزن کارتم هی میگه باشه .الان داشت میرفت سرکار گفتم پول نزدیا یادت رفت من یه ساعت دیگه میخوام برم برگشته میگه بسه دیگه دهنمو سرویس کردی میزنم . منم گفتم دیگه نمیرم اومدم گرفتم مثلا خوابیدم . 🥲 خسته شدم انقد منتشو کشیدم اه...امروز نه زنگ میزنم بهش نه هیچی بره گم شه 🥹😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول و میریزه 

توام برو کارت و انجام بده

تو این چیزا قهر نکن

وایسا حقت و بگیر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چقدر ما زنا بدبختیم 💔

خیلی یکماهه گوشت نداریم کل وسایل خوردخوراکمون داره تموم میشه یعنی اخرشه بهش میگم میگه من هر وقت صلاح بدونم میرم میخرم . منم لج کردم گفتم زن نیستم اگه یبار دیگه بگم چی داریم چی نداریم .... باهاتم خرید نمیام .... خودش اصلا تنهایی نمیتونه بره خرید

دقیقا منم دعوا کردم باهمسرم سر پول فرش شستن میگه خودمون ببریم روستا بشوریم من نمیدم فرش شویی با قهر ...

وای دختر من جای تو باشم میبرم خودم میشورم تمیزترم میشه ک

وای من دیشب  نامزدم فرستادم خونه با اسنپ گفت چقد شده پولشو بزنم کارتت دویست پنجاه بود من گفتم سیصد بعد ک فهمیده ناراحت شده ک چرا دروغ میگی ببشتر پول بگیری !

گفتم اخه سر پنجاه تومن احمق من فک کردم تخفیف ندارم تو اسنپ ولی داشتم گفت پس چرا نگفتی تخفیف داری گفتم فک نمیکردم لنگ پنجاه تومن پول ی پفک باشی اخه!!

البته خسیس نیستا فک کرده دارم در..ش میمالم

اول صبحی همسر منم پا شده میگه،چقدر احتیاج داری بزنم (همیشه خودش به مبلغی میزنه،نمی پرسه)

میگم خوب هرچقدر توانته فعلا بزن،میگه نه مبلغ بگو ،منم گفتم با حرص10میلیون احتیاج دارم تو 100هزارتومن بزن 😏

عصبانی شد میگه اول صبحی میری رو اعصاب آدم🤣

ولش کن باید مثل خودشون بری رو اعصاب شون 

این هفته۶۰میلیون خرج ماشینش شده،اخماش واسه ماست

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وای من دیشب نامزدم فرستادم خونه با اسنپ گفت چقد شده پولشو بزنم کارتت دویست پنجاه بود من گفتم سیصد ب ...

خدایی اونم یکم حق داره🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای من دیشب نامزدم فرستادم خونه با اسنپ گفت چقد شده پولشو بزنم کارتت دویست پنجاه بود من گفتم سیصد ب ...

مرداد ذاتشون گداست 

بگو آخه تو این دوره زمونه،این چه پولیه

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
وای دختر من جای تو باشم میبرم خودم میشورم تمیزترم میشه ک

اخه حیات خونه جاریمه جاریمم امسال بشوهرم پیام عاشقانه فرستاده بود گفته بوا بیا باهم باشیم با پدرشوهرم تو ی حیاتن من دوسندارم بریم اونجا تازه رفتم دعواهم باهاش کردم ولی گفتم اینبار بشوهرت چیزی نمیگم کوتاه میام