2777
2789

داداشم یک دختری از یک شهر دیگه پیدا کرده ( یه ۱ ساعتی باهم فاصله داریم ) دختره غریبه غریبه نیست هم محلی بودن اما مادر پدر هاشون رفتن شهر دیگه از قدیم بعد دختره سنش کم هست ولی هم اونا هم ما کلا رسم داریم دختر به خواست خودش اگر عاشق ینفر بشه سن کم ازدواج می‌کنه اگر هم نخواد نه ...بعد داداشم تک پسر هست دختره هم تک دختر ..پدر من یک آدم کارگری هست سنی ازش گذشته میترسم این دختره چون سنش کم هست فردا روزی با یک مسئله کوچک طلاق بخواد 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

و متاسفانه پدر دختره خیلی سنتی هست و از یه طایفه دیگه هست با ما فرق داره میگن که اصلا ما از نامزدی و زمان عقد خودمون نمیاد زود باید عقد کنن که ۱ ماه ۲ ماه بعد عروسی بگیرن

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترسم داره واقعا

اره

اگه شرایط مالی خوبی ندارید بیخیال شید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چند سالشه دختره؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگه شرایط مالی خوبی ندارید بیخیال شید

از چه نظر و چرا ؟

چند سالشه دختره؟

سنش کمه میترسم بگم اینجا مورد حمله واقع بشم

ازدواج هندونه سر بستس ...هیچکس از آینده خبر نداره

ولی خوب تو سن پایین ریسکه 

دختر زیر سن ۲۲ و پسر ۲۴  امکانش هست پشیمون بشن چون هوا تو کلشونه ...

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

حواست باشه نگرانی هات زیاد نشه که باعث بشی دخالت کنی🥲قصد توهین ندارم کلا آدم خیلی نگران بشه ناخودآگ ...

ای باریکلااااااااا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حواست باشه نگرانی هات زیاد نشه که باعث بشی دخالت کنی🥲قصد توهین ندارم کلا آدم خیلی نگران بشه ناخودآگ ...

اره درست میگی من اصلا حرفی ب داداشم نزدم گفتم نمی‌خوام دلسردش کنم حتی پدر مادرم گفتم دختره بچه هست تیپش اینجوریه خانوادش اینجورین من گفتم اصلا شما چکار دارین شما که نمی‌خواید زندگی کنید اما واقعا نگرانم دختره انگار کمی زبون دار و اینا هست میترسم باهم نتونن بسازن