2777
2789

پیش ‌کدوم دکتر انجام دادین؟راضی هستین؟من از کارای دکتر افراه و سودمند خوشم اومده کسی تجربه ای داره؟برای باز هزارم دراین باره تاپیک میزنم

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
دوتا از دوستام پیش افرا انجام دادن یکیش عالی شد یکی معمولی داداشم پیش دکتر اق ساقلو انجام داده اونم ...

من خییلی روی بینی حساسم کلا دنبال دکتری میگردم که پره هارو جمع کنه و فتادگی  خط وسط بینی رو برداره از کار افرا و سودمند خوشم اومده ولی چون متخصص حلق و بینی نیستن میترسم بد بشه دوستتون کی پیش افراه عمل کرده؟هزینه اشو اطلاع دارین؟ 

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خییلی روی بینی حساسم کلا دنبال دکتری میگردم که پره هارو جمع کنه و فتادگی خط وسط بینی رو برداره ا ...

حق داری حساس باشی من تهران عمل کردم ۶۰ درصد راضیم فقط 

دوستام هر دو سال ۹۶ عمل کردن یادم نمیاد هزینه شو

عجب جایی به داد من رسیدی...

حق داری حساس باشی من تهران عمل کردم ۶۰ درصد راضیم فقط دوستام هر دو سال ۹۶ عمل کردن یادم نمیاد هزینه ...

نمیدونم والا به قدری وسواس گرفتم که میترسم بعد عمل اونی نشه که میخوام🤦🏻‍♀️من بخصوص سر تنفس خیلی میترسم خودم با کوچیک ترین گرفتگی بینی کلافه میشم میترسم مشکل تنفسی بگیرم

نمیدونم والا به قدری وسواس گرفتم که میترسم بعد عمل اونی نشه که میخوام🤦🏻‍♀️من بخصوص سر تنفس خیلی می ...

زیادم وسواس ب خرج نده عزیزم افرا دکتر خوبیه

چون در بهترین حالت مثلا شاید ۸۰ درصد از بینیت رضایت داشته باشی 

برو مطبش ببین چی میگه 

تو ک قصدشو داری هرچ زودتر عمل کنی بهتره

زیادم وسواس ب خرج نده عزیزم افرا دکتر خوبیهچون در بهترین حالت مثلا شاید ۸۰ درصد از بینیت رضایت داشته ...

اره حقیقتش از نمونه کارای پیجش خیلی خوشم اومد یکی از هم دانشگاهیامم پارسال پیش افراه عمل کرده بود حقیقتش خیلی به دلم‌نشست و واقعا بااینکه هنوز ورم داشت خیلی خوشم اومده بود ولی خب چون تخصصشون حلق و بینی نیست هم منو از بابت تنفس نگران میکنه هم باخودم‌میگم عمل بینی شانسیه و میترسم بد دربیاد،فعلاهم گمونم یه سه چهارماهی ارتودنسی باید توی دهنم بمونه میخواستم درمان دندونم تموم بشه بعد برم سراغ عمل بینی،شما نمیدونی چقدر طول میکشه نوبت عمل بده؟

اره حقیقتش از نمونه کارای پیجش خیلی خوشم اومد یکی از هم دانشگاهیامم پارسال پیش افراه عمل کرده بود حق ...

ن والا ارع دیگ اول باید کارای دندون تو اوکی کنی ب همون پیجش  پیام بدی احتمالا راهنماییت کنن

اره حقیقتش از نمونه کارای پیجش خیلی خوشم اومد یکی از هم دانشگاهیامم پارسال پیش افراه عمل کرده بود حق ...

سلام نمیدونم هنوز هستید یا نه

ولی پیش دکتر افرا عمل کردید؟؟

منم هفته بعد پیش ایشون وقت عمل دارم و خیلی استرس دارم 🥲

سلام نمیدونم هنوز هستید یا نهولی پیش دکتر افرا عمل کردید؟؟منم هفته بعد پیش ایشون وقت عمل دارم و خیلی ...

سلام عزیزم نه من هنوز عمل نکردم🫠ولی خب دوست دارم عمل کنم

شما پیش افراه نوبت داری؟بینیت گوشتیه یا استخونی؟میشه بپرسم چقدر هزینه گرفتن؟

یکی از دوستام واقعا بینیش عالی شده یکی از آشناها هم تقریبا ۲۰ سال پیش پیش افراه عمل کرد دماغش عالی مونده ایشالله مال شماهم خوب میشه😍

سلام عزیزم نه من هنوز عمل نکردم🫠ولی خب دوست دارم عمل کنمشما پیش افراه نوبت داری؟بینیت گوشتیه یا است ...

بینیم استخونیه

هزینه رو ۴۹ تومن گفتن کلا با کلینیک

هفته بعد وقت عمل دارم ولی خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دیروز واسه مشاوره رفتم میخاستم کسایی که پیششون عمل کردن رو ببینم،ولی مطبشون هیچکس نبووود،واس همین استرسم بیشتر شد

دکتر سیاوش رزاقی در رشت بهترین جراح عمل زیبایی بینی هستن ،همسرشونم دکتر زیبایی هستن اتفاقا

ایشونم میشناسم ولی خب زیاد نمونهاشو خوشم نیومد🫠من خیلی برام مهمه بینیم از روبه رو پهن نشه و پرهاشو جمع کنن از نیم رخم یه قوس ملایم داشته باشه ولی خب من مشکل اساسیم با رخ روبه رومه وگرنه از نیم رخ دماغم خیلی عادیه و قوز نداره اصلا

بینیم استخونیههزینه رو ۴۹ تومن گفتن کلا با کلینیکهفته بعد وقت عمل دارم ولی خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️🤦� ...

هزینشو چه خوب گفته،وا چرا هیچ کس نبود؟😐

میخوای یه روز دیگه هم به یه بهونه ای اصلا نوبت هم نگیر برو توی مطب بشین بیمارارو ببین الکی بگو همراه هستم.

مگه ساعت خیلی زود بهت نوبت داده بود که کسی نبود؟