2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم طلاق بگیرم اما

908 بازدید | 61 پست

خیلی وقت پیش باید اقدام می کردم برا طلاق

اما میترسم

از آبروم 

از حرفایی که پشت سرم میگن

از قضاوت هایی که می کنن

از نگاه های مردم 

از دلسوزی و ترحم مادرم

از خوشحال شدن یه عده

از ناراحتی و آزاری که بچه م می بینه

کاش میشد و جراتشو دادم که طلاق بگیرم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چه دلیل. ؟

پاش بیفته خیلی بد دهنه ، سر هر بحثی توهین می کنه هم به من هم به خانواده م

آدم منفی ایه،نگاهش به همه چی منفیه

حرفاش پر از کلمات منفیه, اصلا محیط خونه رو بدجوری سمّی می کنه

فقط به فکر سیاست و خوردنه ،چیز دیگه ای براش مهم نیست،دغدغه دیگه ای نداره

دعوامون بشه ابایی نداره از اینکه دست روم بلند کنه 

محبتی هم که نداره

خسیسه ،فقط برا خوردنی دلش میاد خرج کنه

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
واسه چی طلاق بگیری همه دلایلت واقعا منطقی هست خیلی سخته خیلی بخصوص خوشحالی بقیه

مدتهاست فقط به خاطر بچه م طلاق نگرفته البته جراتشم نداشتم

طلاق بگیر 

چیزی که واقعا ترسناکه خودتی وقتی شصت سالت بشه درحالی که مادرت نیست دیگه خودتم اونقدر عذاب کشیدی که پیر شدی طلاق ام بگیری اون موقع دیگه برات کیس پیدا نمیشه و معلوم نیست کی باید جمعت کنه 

بیخشید خیلی رک حرف زدم ولی اونقدر دیدم از اینها که دیگه خواستم چشماتو باز کنم که حرف مردم و ابرو مقابل اینا هیچیه

میترسم بره پیش آشناها آبروریزی کنه

یه بار فحاشی کرد و سمتم هجوم آورد و آخرسر رفت خونه مامانم و یه سری چرت و پرت در مورد من بهش گفت 

من زنگ می زدم خونه مامانم ،نمیذاشت مامانم تلفنو برداره.یا هم ازش می گرفت قطع می کرد.

رفت و هر چی تو زندگیمون بود به مامانم گفت البته فقط یه طرف داستان رو ،من رو آدم بده ی داستان کرد و هر اتهامی بهم زد 

منم بعدش رفتم خونه مامانم ،سه روز موندیم ،نه زنگی زدم نه اومد‌ خودم برگشتم خونه 

طلاق بگیر چیزی که واقعا ترسناکه خودتی وقتی شصت سالت بشه درحالی که مادرت نیست دیگه خودتم اونقدر عذاب ...

خیلی میترسم از طلاق و اصلا از کلمه طلاق 

از پروسه وحشتناکی

و بچه م ،چقد عذاب می کشه

آره درست می گی 

از به غصه افتادن مادرمم می ترسم 

به اندازه کافی عذاب کشیده تو زندگیش

نمیدونم چرا حس می کنم زنداداشام خوشحال میشن

سلام وقتتون بخیر من وکیل دادگستری هستمامیدوارم مشکلتون حل و فصل بشه و جدا نشویدولی اگر اوامر حقوقی و ...

متشکرم

چرا میخایی طلاق بگیری

خیلی خسته م

دوس دارم بازم بچه داشته باشیم ،منو سر می دوونه

میگم تو خونه بددهنی نکن درست نیست هوار می کشه

میگم صدای تلویزیون رو کم کن بچه درس میخونه عصبانی میشه

خرید اصلا 

محبت اصلا ،میگه تو نسبت به خانواده من کینه داری من نمیتونم به تو محبت داشته باشم

فقط حواسش به اینکه کسی نرنجه از اقوامش ولی من مهم نیست خودش یا آدماش حق دارن هر رفتاری بکنن