2777
2789

دوستان 

مردا ففط باید رها باشن 

پشت سر هم پیگیر باشید دیوانه میشن.

مردا رو باید مستقیم حرف بزنید الکی مود و ناراحت شی بدهکارم میشی باید مستقیم بگی چته

ب شدت در مواقع صمیمیت عشق و کلام خوب بزنی

و در وقت دعوا دسترس نباشی و ساکت اگ  جوابشون بدی بدتر میشه اگ ساکت باشی و دسترس نباشی درجا پیداشون میشه نقش مادر رو بازی نکید نچسبید بهشون

مردا عاشق ظرافت و زنانگی هستن به خودتون برسید از داد و هوار متنفرن  به جای داد و هوار سکوت کنید حسابی خودشون شرمنده میشن مردها از زنها عشقشون به شدت قویتره اگر هرز میپرن چون هنو عاشق نشدن دم به تله ندادن  هرگز خودتو وابسته نشون نده بزار همیشه فک کنه از دستت میده و هرگززززز عیب خانوادتو نگو که سر کوفت میشه واس خودت و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از کی این همه مهم شدن ک براشون اندازه یه کتاب کار کنیم

چرا روابط این قدر پیچیده می کنید 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

با این اوضاع گند بزنن به این زندگی که همش باید حواست به اینچیزا باشه.

نسل ما زندگی نکرد که

فکر کن دختره خوشگل خوش اندام اخلاقشم خوب باید سیاستم داشته باشه اقا خسته نشه یوقت ،تهش رابطه چندوقت دیگه کات میشه

قدیم با اون همه پشم و سیبیل مردا واسشون میمردن😂

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

من همه این موارد و هستم جز اخری لعنت ب زبونم هیچی توو دلم نمیمونه باید صاف بذارم توو دستش 

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

با این اوضاع گند بزنن به این زندگی که همش باید حواست به اینچیزا باشه.نسل ما زندگی نکرد کهفکر کن دختر ...

مردای قدیم مرد بودن این بچه سوسولا پسر بچه هم نیستن

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

مردا از کی این همه مهم شدن ک براشون اندازه یه کتاب کار کنیمچرا روابط این قدر پیچیده می کنید

مردا مهمن به عنوان شوهر چون عمرت میره کنارشون منم اینارو واقعا طبق تجربیات و کتابایی که خوندم گفتم 

مردا مهمن به عنوان شوهر چون عمرت میره کنارشون منم اینارو واقعا طبق تجربیات و کتابایی که خوندم گفتم

بنظرت چیکار کنم یکی که بلاکم کرده برگرده؟🥲😂 پشیمونم از حرفایی که بهش زدم خودم

کاربری دست دو نفرهه🤓

با این اوضاع گند بزنن به این زندگی که همش باید حواست به اینچیزا باشه.نسل ما زندگی نکرد کهفکر کن دختر ...

چون زیبایی ملاک نیس و عادی میشه انسانها دنبال ارامشن چه زن چه مرد