2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دختر زشت عکس فامیل مارو گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 87927 بازدید | 443 پست

اسی تاپیک زدیو رفتی؟ خب با این تاپیک کلی دعوا راه افتاد الان هم رفتی و نیستی بیا جواب بده دیگه یا تاپیک قفل کن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی بیکارن خیلیاا از دیشب منتطرن منو ببرن بازداشتگاه مثلا انقدر ذوق دارن انگار دارن فیلم سینمایی م ...

شما نباید عکس فیک بذارین 

و با کاربرا بد بر خورد کنین 

مطمئنم عمدی نبوده 

اما اشتباهتونو قبول کنین 

بحث عکس نیست 

بحث داستان سرایی بعضی کاربراس 

برای پربازدید شدن

با احساسات بقیه بازی میکنن 

الانم نمونه اش هست تو صفحه پایین 

من که نمیخونم انقدر تو سایت بودم بدونم چی فیکه چی نیست 

ولی زشته سرکار گذاشتن که

حالا من تاپیک ندارم مُردم؟ خیر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه بدان بچه ننه پرونده من هم وزن تونه 😂

امشو میرم محله شان یک شری برپا میکنم امشو قیامت میکنم😂

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
خیلی بیکارن خیلیاا از دیشب منتطرن منو ببرن بازداشتگاه مثلا انقدر ذوق دارن انگار دارن فیلم سینمایی م ...

حرفی میگن بابا

بازداشت بخاطر عکس. 

پر گوگل و پروفایل مردم عکسه

در سایت حضور ندارم

من اون عکسو دیدم دختره زشت نبود به شوهرش میومد حتی تو تاپیک گفتم 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

بخداا ثابت نشد؟😂 ملت عکس خواهرشوهر و جاری میذارن بعد من💔😂

بیا پشت سرم قایم شو امشب کیک میپزم برای تزئین میخوامت 🥺

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

استارتر اون تاپیک که عکس فامیلت رو پاک کرده من هرچی اون تاپیک رو گشتم عکسی ندیدم 

الان که مدرکی نداری دیگه که بخوای شکایت کنی ازش 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قضیه فرق دارهاگ واقعا اون جوری ک مارشاملو میگه طرف ریلز اینستاش ویو میلیونی خورده باشه قطعا جای شکای ...

اره دقیقااااامنم یه بنده خدایی خیلی اذیتم کرد و تا یه پست اینستا میزاشتم به شوهرم میگفت اونم دعوام میکرد.بعد من اصلا از خودم پست نمیزاشتم فقط نوشته و متن میزاشتم برای اونم میداد شوهرم دعوام کنه.خانواده شوهرمم میگفتن اره خب ما اینطوری هستیم 

بعد چند وقت پیش ذیدم همین خانم چند تا از پیج هل عکس آرایش کرده و بدون روسریش رو گذاشتن و منم به بقیه نشون دادم نفرستادم حتی فقط نشون دادم که بدونن اینم خودش خدا نیست