2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دختر زشت عکس فامیل مارو گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 87954 بازدید | 443 پست
عزیزممی❤اخه کامنتاشونو بخون🤦‍♀️😑

خوندم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ریلزش میلیونی ویو خورده بود؟اونی ک عکسشو گذاشتی

آره بالای یک میلیون من که اونو نمیشناختم تو اکسپلور دیدم شات گرفتم گذاشتم اینجا 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرا رو سرکار گذاشتین طلبکارم هستین؟ 

چی بهتون میدن پربازدید شدن که عکس و قصه فیک میذارین 

واقعا باعث تاسفه این حجم عدم اعتماد بنفس

و طلبکاری 

خیلی بیکارین میتونین یه شغل یه هنر ادامه تحصیل 

ورزش و...... انجام بدین 

خدا رو شکر تو هیچ تاپیک عکسی نبودم 

به خودتون بیاین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من هیچ وقت عکس نمیزارم خب کلا عکس گذاشتن خوب نیست الان هم ادامه دادنش فایده نداره که

قضیه فرق داره

اگ واقعا اون جوری ک مارشاملو میگه طرف ریلز اینستاش ویو میلیونی خورده باشه قطعا جای شکایت نداره

من تازه دیدم اون پستشو که گف میلیونی ویو خورده

!

کاربرا رو سرکار گذاشتین طلبکارم هستین؟ چی بهتون میدن پربازدید شدن که عکس و قصه فیک میذارین واقعا باع ...

خیلی بیکارن خیلیاا از دیشب منتطرن منو ببرن بازداشتگاه  مثلا انقدر ذوق دارن انگار دارن فیلم سینمایی میبینن😂🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

فقط مارشمالو مقصر نیستا بقیه هم میان کوکو می‌کنند مقصرند عزیزان خب همون لحظه میگفتین کارش اشتباهه الان ریختن سرش؟ عکس نزارین این هزاربار بخدا از وقتی عضو شدم هی میگم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

قضیه فرق دارهاگ واقعا اون جوری ک مارشاملو میگه طرف ریلز اینستاش ویو میلیونی خورده باشه قطعا جای شکای ...

خب پس چرا میگم شکایت کنه چون مطمعنم آره جو انداخت انگار عکس خصوصیو منتشر کردم

قضیه فرق دارهاگ واقعا اون جوری ک مارشاملو میگه طرف ریلز اینستاش ویو میلیونی خورده باشه قطعا جای شکای ...

آره منم دیدم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فقط مارشمالو مقصر نیستا بقیه هم میان کوکو می‌کنند مقصرند عزیزان خب همون لحظه میگفتین کارش اشتباهه ال ...

اصلا بقیه تاپیک بقیه عکس خووشونو میذاشتن و تعریف میکردن  بعدم قفل شد بعد قفل شدن پربازدید شد خیلی بعد یهوو این تاپیک زد برام بقبه ام ناله و جو😑

تو تاحالا از دم دادگاه و کلانتری ردم نشدی پس برو سر درست کوچولو

اینه بدان بچه ننه پرونده من هم وزن تونه 😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

اصلا بقیه تاپیک بقیه عکس خووشونو میذاشتن و تعریف میکردن بعدم قفل شد بعد قفل شدن پربازدید شد خیلی بع ...

تو فقط شانس نداری 😂😂😂

اره واقعاکاش بقیه کاربرا هم بیان بدونن اصل موضوع چیه

ببین اگه یه درصد واقعا حق با این کابر بوده باشه اگه خیلی خیرخواه فامیل بوده چرا تو تاپیک خودم نگفت چرا واسم تاپیک زد خواست چیو ثابت کنه؟ 

تو فقط شانس نداری 😂😂😂

بخداا ثابت نشد؟😂 ملت عکس خواهرشوهر و جاری میذارن بعد من💔😂