2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید دختر زشت عکس فامیل مارو گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 87974 بازدید | 443 پست
امیدوارم شکایت کنناز اینجور کارا نباید گذشت اصلاااا

ان شاء الله 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دکتر برات نوشته؟ باشه عزیزم میخرم برات

چرا عزیزم انقدر جلز ولز میکنی همزاد پنداری کردی با اون؟ آخیی 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها چرا دعوا میکنید باهم ای بابا! ول کنید توروخدا زشته 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عوضیا یه جور رفتار میکنن انگار قتل کردم منتظرن اعدام کنن تا این حد بد ذات و پستن اصلا به بقیه چیه

اوه اوه اوه گاوت زاییدس 

فک کنم از جُرمی ک کردی خبر نداری

از این روز ب بعد فقط برو دعا کن طرف شکایت نکنه

!

بچها چرا دعوا میکنید باهم ای بابا! ول کنید توروخدا زشته

من نمیدونم به اینا چه آخه به شماهاچه چرا اینا انقدر میسوزن انگار توهین به مقدسات کردم 😐منتظرن الان بگن مارشمالورو دستبند زدن بردن فردا اعدامش میکنن😂 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چرا عزیزم انقدر جلز ولز میکنی همزاد پنداری کردی با اون؟ آخیی

مارشمالو جان ، من معذرت می‌خوام یکم تند رفتم ، اما ببین فقط حرفای خودتو برگردوندم ، درکت میکنم صرفا خواستی یکم غیبت کنی سبک بشی شر شد برات ، ولی فقط خواستم بهت بگم با توهین کردن و طلبکار بودن از بقیه نمیتونی خودتو در بیاری چون یه وقتایی یکی بدتر از خودت پیدا میشه🙂 کافی بود بپذیری و بگی باشه اشتباه کردم عذر میخوام ، همین 

اوه اوه اوه گاوت زاییدس فک کنم از جُرمی ک کردی خبر نداریاز این روز ب بعد فقط برو دعا کن طرف شکایت نک ...

واییی حالا چکار کنم😢😔😂

من نمیدونم به اینا چه آخه به شماهاچه چرا اینا انقدر میسوزن انگار توهین به مقدسات کردم 😐منتظرن الان ...

عزیزدلم من شمارو میشناسم اتفاقا خیلی دوستتون دارم دقیق نمیدونم جریان چیه ول کنید کوتاه بیاین کلا عکس گذاشتن اینجا فقط دردسره من ندیدم یکی عکس بزاره بحث نشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مارشمالو جان ، من معذرت می‌خوام یکم تند رفتم ، اما ببین فقط حرفای خودتو برگردوندم ، درکت میکنم صرفا ...

جدی الان تا دو دقیقه پیش شمشیر از رو بسته بودی 😂😐 

عزیزدلم من شمارو میشناسم اتفاقا خیلی دوستتون دارم دقیق نمیدونم جریان چیه ول کنید کوتاه بیاین کلا عکس ...

عزیزمی لطف داری💛 ولی بخدا به قرآن قسم عکس ریلز دختره ویوش میلیونیه من عکس خصوصی کسیو برنداشتم بهش هیچ توعینی نکردم فقط گفتم زشته شوهرش ازش سره  حالا یه جوی راه انداختن کم مونده منو سنگ سار کنن 😐

میدونم میخوای خودتو بیخیال نشون بدی🤣ولی اینو بدون اگه شکایت کنه روزگارت سیاهه

خب حالا نترسونش 

میدونم میخوای خودتو بیخیال نشون بدی🤣ولی اینو بدون اگه شکایت کنه روزگارت سیاهه

تو تاحالا از دم دادگاه و کلانتری ردم نشدی پس برو سر درست کوچولو